Cheesecake ??

Workout of the Day ❤️

Endnu en gang stod dagens træning på en omgang crossfit 💪🏼
Det fede ved crossfit er at man aldrig ved hvilken træning man får når man melder sig på hold, grundlaget er altid det samme, da det altid er opvarming, teknik efterfulgt af dagens træning, men det er altid en ny teknik man lære og nye kropsdele man træner, træningerne er aldrig 100 % ens. Det bliver derfor ikke trivielt og kedeligt ! 

Selvom der er fokus på et bestemt område, så er trænerne alligevel super gode til at få lagt programmet sådan at man træner den ene kropsdel mest, men alligevel træner hele kroppen, vi er altid ømme på den gode måde efter en omgang crossfit, tit og ofte er det vores skuldre og bryst der er mest ømt, da vi normalt ikke træner de områder ret meget, så for os er det super lækkert at få helkropstræning nogle gange i ugen. Vi er simpelthen for dårlige til at komme ned i centeret at træne hvis vi selv skal stå for det, så ender vi altid bare på stairmaster eller løbebåndet en times tid, og det får vi altså ikke meget ud af, selvom det da er hyggeligt med sådan en omgang “træning”, hvor man kan hygge snakke imens. Vi må da indrømme at vi savner vores daglige løbeture udendørs, men det er simpelthen for trist vejr til at vi kan holde motivationen oppe, vi prøver virkelig, men så vil vi bare hellere skære lidt ned på løb også tilføje lidt ekstra træning. Ja vi er altså bare ligesom alle andre, vi har også svært ved at holde træningen ved lige, det gode er bare at vi er 2 og derfor kan tvinge hinanden med når vi har dårlige dage, vi kan kun anbefale at få en træningsmakker 👯
Igen idag startede træningen ud med opvarmning, som forløb således:
– Opvarmning af led
– Pinde leg. Her skulle vi stå i en cirkel med vores pind, og så løbe mod højre, og nå at have fat i pinden ved siden af, inden den faldt på jorden, super sjovt! Faldt bare en pind på jorden fik alle straf.
-Tabata – Planke – sit ups – Sidebro. Ja vi kendte ikke til tabata før idag, men det er et Japansk fænomen, hvor man laver en øvelse i 20 sekunder og holder 10 sekunders pause, og laver ny øvelse, dette gør man i 4 minutter. Vi lavede den to gange idag, første sæt var planke og sit ups i 4 minutter, andet sæt var sidebro i 4 minutter.
Idag var vores skills Push press, altså hvor man laver et lille hop for at få stangen op. Vi fik tilføjet kg idag, mere end sidste gang, så man kan allerede mærke en kæmpe forskel. Det er så super fedt!
WOD var idag virkelig hård! Vi skulle lave push press med kg på (Selvfølgelig), burpees over bar og Atomic sit ups. Gentagelser var 21-15-9. Altså 21 push press, 21 burpees over bar og 21 Atomic sit ups. Derefter 15 push press, 15 burpees over bar osv..
Vi sveder som to små grise nu 🐖🐖 og så falder vores arme snart af!

//TeamPanduro

12283213_10207734662427627_206284522_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Cheesecake ??