Vejle ❤ en tur på stranden ?? ?

Reborn in hell – Prison break ? ? ?

Så blev det ENDELIG søndag, og dagen i dag står på det fantastiske Reborn in hell, prison break løb! 10-12 kilometers møg hård løb med fede forhindringer. SWEAT – FEAR – PAIN ! Vi er SÅ klar! Det er forhindringsløbets juleaften for os, så at sige 😉 

Når vi skal løbe forhindringsløb, starter dagen altid meget tidligt, og da vi jo er ambassadører for Reborninhell, startede idag endnu tidligere end den plejer. Vi skulle nemlig ud og spise morgenmad med vores fantastiske Reborn Team aka vores Reborn familie, alle de frivillige der hjalp rundt på ruten idag, var selvfølgelig også med til morgenmads hygge og udlevering af smart Reborn in hell tøj, så ingen blev kolde inden løbet og de frivillige ikke frøs under selve løbet, da det er ved at være koldt udenfor i forhold til stortset alle andre forhindringsløb vi har løbet i år. Herefter skulle vi rundt og snakke med en masse forskellige søde mennesker, både seje deltagere men også tilskuere, som alle interesserede sig for Reborn in hell, men vigtigst af alt så der var en god stemning inden løbet, og alle blev taget med ind i Reborn In Hells sammenhold. Efter alt dette, gjorde vi os klar til løb, det vil sige, klædte om, opvarmede og det aller vigtigste, slørring i hovedet ! Vores Reborn team plejer alle at ha en form for krigsmaling i hovedet, nogle mere end andre, vi “nøjes” med vores ikoniske sorte streger på kinderne, som vi har til alle forhindringsløb, det er lidt blevet vores kendetegn.

Efter morgenhyggen blev det endelig tid til at vi skulle løbe. Løbet startede med opvarmning Horsens crossfit stod for, den perfekte opvarmning, man blev varm men ikke træt, samtidig var det også sjovt og alle kunne starte løbet med et smil på læben og godt humør, man blev også lige rystet lidt sammen i det heat man løb i, så man kunne huske de forskellige ansigter på ruten. Her efter blev vi ført ind i selve fængslet, her fik vi en kort sikkerheds briefing omkring ruten, og blev bedt om at træde ind i cellerne, så blev der fyldt med røg, og man kunne høre råb og skud fra soldater der sagde vi skulle skynde os ud, følelsen af panik bredte sig og soldaterne levede sig fuldstændigt ind i rollerne, så selve fængsels udbruddet var bare helt perfekt, soldaterne skubbede til en og råbte og de var klædt ud så man slet ikke kunne se hvem der gemte sig bag rollen, løberne gik lidt i panik og folk løb forvirret rundt inde i fængslet, indtil alle fik kontrol over panikken og fik fundet ud. Herefter løb vi ud af fængselgården hvor vi skulle igennem en forhindring med tråde hvor (så vidt vi forstod), skulle kravle under, så kom der nogle dæk på en pind, hvor man skulle igennem de her dæk, selvom der hverken var hul imellem eller under, og der var selvfølgelig fyldt med mudder under, så 2 minutter inden i ruten var man allerede fyldt med mudder der virkelig stank af L**t, og så skulle vi op i en container, der var tom i den ene ende, og havde net i den anden, den her container førte tilbage ind i gården, hvor der var en masse publikum og andre løbere der kunne holde øje med en. Inde i gården var der forhindringer man skulle over, både et slags stillads og en træ trekant man skulle over ved brug af et reb, der var også en lille blå kasse man skulle kravle ind i, og når man kom derind skulle man over og under nogle stænger, vi syntes ikke vi er særlig tykke piger, men vi var alligevel ved at sætte fast med vores booty og babser, så hvordan de større mænd klarede den, gad vi godt vide. Inden vi skulle løbe videre ud af gården skulle vi hive nogle benzin dunke op, med et reb, og herefter videre ud på ruten.

Vi fik i den grad lukket sæsonen af med et vildt løb i Horsens.
Der var vanvittigt meget løb i de store åer og vandløb rundt om det gamle fængsel, når man fik kæmpet sig ud af selve fængselsgården. Vandet var bidende koldt og vores bud er, at vi har været i vand i ca 3-4 km ud af de 10 km som ruten var. Derudover var ruten krydret med flere gange cargonet, rope climb, over/under, flere tall walls, climb under, rope ladders, sandbags, tires, small hills, water coasters, walls, electricity, den berygtede tunnelrats run som foregår i total mørke og mange andre hårde forhindringer, alt i alt både vand, løb, tunge løft, højder, mudder, kravl, ild og alt hvad der ellers der tilhøre! Teamet gjorde det helt kanon og vi gennemførte ruten i fællesskab.

Det var uden tvivl årets hårdeste løb, og det skyldes udelukkende alt vandet man skulle igennem og at det simpelthen bare var bidende koldt.
På trods af det havde vi en van(d)vittig 😉 (Fik i den?) god dag med det bedste team !

-Og vi var også så heldige at vores mor, mormor, morfar, moster og kærester kom og heppede på os.

// TeamPanduro

12039198_10156150511930114_1523120206910406815_n12189943_10207571054497531_4816880427993147475_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vejle ❤ en tur på stranden ?? ?