En weekend uden løb ??

Tofu craving ? ? ?

SURPRISE SURPRISE SURPRISE !! Camilla og Christina er helt vilde med sushi!! 

Det kommer nok ikke bag på jer læsere at vi elsker ?? sushi, og sagtens kunne leve af det hver dag! Vi har et par opskrifter allerede, med sushi i diverse afskygninger, se her 👉 Sushi ruller 🐟Blomkåls sushi 🐟 og Meshi ruller 🐟. MEEEN der er stadig en masse andet japansk, kinesisk og asiatisk mad vi begiver os ud i. Denne gang står menuen på fyldte tofulommer, med krebsehaler, salat, chili mayo, lime og en smule ris. 

Til dem der ikke er de store sushi spiser, så er tofulommer, det brune papirlignende og firkantede stykke, der oftest er ovenpå ris (nigiri), mange vil mene at det smager sødt, lidt som pandekage, og at det nok mere er en dessertspise frem for aftensmad. Men vi er altså vilde med det, sammen med ris og fisk.

Tofu lommer består af sojamasse, sojasauce, sukker og sojaolie. De har en sødlig smag, og dybsteges inden der kommes fyld i. Vi har ledt og ledt og ledt efter en butik der solgte tofulommer, i følge google skulle det være nemt at skaffe. Men efter en ihærdig efterforskning i både Viborg og Vejle, var vi ved at miste modet en smule. Heldigvis kom vi tilfældigvis forbi en butik i en af sidegaderne i Vejles gågade, og her havde de tofu. ENDELIG! Har man ikke overskuddet til at lede samtlige asiatiske, japanske og kinesiske special butikker igennem, så kan man købe det over nettet, lige her 👉 tofulommer 🍱

14315836_10210056542308664_152399366_o

Til vores tofulommer blev der brugt, krebsehaler, chili mayo, salat, lime og en smule sushi ris. Gider man ikke til at lave sushi ris, kan det købes på de fleste sushi restaurenter, her kan man også få en god chilimayo. Vi købte vores ved bar´sushi, som har verdens bedste sushi! (og mayo). Man kan også undlade at komme ris i, og så nøjes med fisk og salat. Det gode ved lommerne er at man kan komme lige det i man har lyst til.

start med at skille lommen ad, og kom lidt ris eller fisk i bunden, på den måde kan lommen stå selv, og man kan herefter fylde den op, med alt det man nu har lyst til. Vi pyntede vores med en smule purløg, det var mere for udseendets skyld end for smagen. 😜

Man kan lave lidt meshi ruller, kyllingespyd, rejespyd, sushi eller lignende til. Kun fantasien sætter grænser! ?

//Teampanduro

14247579_10210056542188661_579302476_o

IMG_0778[1]

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En weekend uden løb ??