Nordic - Strandparken ??

Kartoffel salat ??

Imorgen har vi en meget hård dag foran os, derfor skal der lidt ekstra carbs indenbords. Vi har både planlagt at spise en riskiks med NUTELLA! til kaffen, chokolade til dessert OG lave en hjemmelavet kold kartoffel salat med sprød kylling! Inspirationen til vores kolde kartoffel salat, kommer af bogen “femme food” – som er skrevet af Annika og Winnie Methmann, to søskende der har lavet deres egen kogebog, med lækre opskrifter uden mælk, gluten og hvidt sukker. Det er virkelig vores bibel! Der er opskrifter på dessert, madpakker, aftensmad osv. Så mangler man lidt inspiration til hvordan man kan lave en sund burger uden gluten, så er deres bog perfekt! 

13275050_10209094183650299_1041326166_oI bogen står der en del omkring hvordan man kan leve uden at spise mælk, sukker og gluten, hvem de søde søskende er og hvorfor de har skrevet bogen, og hvordan man kan handle nemt ind, selvom nogle af ingredienserne er lidt specielle. Nu er det ikke fordi vi er allergiske overfor gluten eller noget, det hænder da også at vi spiser hvidt brød, men vores maver og generelt kroppen har det uden tvivl bare bedre af at skulle slippe for alt det gluten. Vi troede ikke helt på det til at starte med, men vi kan mærke tydelig forskel om vi har spist gluten eller ikke, især når der går flere uger imellem.

Til den lækre salat skal der bruges:
15 små kartofler
1 kæmpe håndfuld purløg
1 rødløg
1 spsk honning
2 spsk mayonnaise
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1 spsk dijon sennep
og lidt citron saft

Kartoflerne skal koges som det første, herefter skal purløg, hvidløg, løg hakkes virkelig fint, for hvem gider spise kæmpe klumper af løg! Alle de våde ingredienser blandes for sig, da de skal udgøre dressingen. Ellers blander man det hele sammen, og vupti, så er der aftensmad! Kartoflerne er skåret i små bidder, så man ikke skal sidde og kæmpe med hele kartofler på sin tallerken.

image

Hvis man (som vi er), vilde med en kartoffel salat der er lidt mere smag i, Kan man komme lidt karry i. Det smager også virkelig lækkert!

Som tilbehør har vi skåret kyllinger ud, og paneret dem i noget rasp, stegt på panden i lidt olie og kogt lidt gulerødder som tilbehør.

Super nem aftensmad, der virkelig smager af sommer. ??? Passer perfekt til en grill aften. Og hvem elsker ikke hjemmelavet kold kartoffel salat? 😉

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nordic - Strandparken ??