Salted caramel iced coffee ❄️☕️??

Nordic – Strandparken ??

admin-ajax

Denne weekend stod igen i OCR løbets tegn. Denne gang skulle vi dog kun til København, så turen var ikke helt så lang, som forrige weekend. Dette løb har vi faktisk ikke selv planlagt, men vi er blevet inviteret med sammen med en masse andre glade OCR løbere og efterfølgende er der grillfest hos Rasmus, som er ham der har købt billetter til os og planlagt hele turen. Da Camilla Skulle på arbejde fredag aften, kørte vi til Vejle sent fredag aften, for at overnatte hos mor og far, og på den måde kunne få lidt ekstra søvn, ved at køre fra Vejle i stedet fra Viborg. 

Selve løbet er en smule anderledes end de andre OCR løb Nordic afholder. Som det nok ligger i navnet, er løbet fyldt med sand, vand og forhindringer og foregår på en strand i stedet for i skov og mudder.

Eventet starter kl. 9 og afhentning af startnr. Skal ske 45 minutter forinden.

Ruten rundt i strandparken er en helt unik oplevelse, da Amager strandpark har fantastiske omgivelser, der passer perfekt til et OCR løb. Der er et udfordrende underlag, med mange hårde forhindringer, så selvom løbet kun er 5 km, er det en kæmpe udfordring!

Løbet er et åbent-terræn løb, det detyder at man som tilskuer kan se rigtig meget af banen, og som deltager kan man også hurtigt se forhindringerne flere 100 meter før man skal igennem dem. Nordic Strandparken er faktisk det løb der er mest tilskuer venligt. Vi ville gerne have haft mor og far med ud og se, men vi regnede ikke med de ville køre helt til sjælland for det. (Vi må tvinge dem med til et løb der er tættere på Vejle, senere på sæsonen.)

Da vi skulle til at starte blev vi skudt afsted, direkte ud i iskoldt vand, hvor der skulle dykkes under nogle Tønder/puder, allerede der følte man sig en smule presset, da vandet er iskoldt og ens krop gik fuldstændig i chok da man ikk lige var klar over at det ville være så koldt, nu når temperaturen har været så god de sidste par dage.

image

Efter første forhindring kom vi til et net/mur vi skulle over, det gik ret nemt, det er ikk en SF de hårde forhindringer. Endelig kom vi til en af de sjove forhindringer, nemlig riot control, her skulle man ud i vandet igen, op af et net og en træ rampe imens der sprøjtes vand i hovedet på en, vi havde lidt glædet os til forhindringen, men den virkede ikk da vi kom derhen, så den sprøjtede ikk vand som den skulle.. Herefter kom der mange standard forhindringer, man skulle slæbe lidt murbrokker i jernkæder, en spand med sand, over en stor mur og nogle små samt op og kravle i reb. Selvom de forhindringer ikke var så vilde, så var ruten jo hård da man hele tiden løb i sand. Vi kom også til en monkey bar, hvilket vi er helt vilde med! Det er som at være barn igen, og lege på legepladsen, det er nok en af vores absolut farvorit forhindringer, som næsten er med ved alle ocr løb. Vi kom også til en forhindring hvor vi skulle gå sideways med reb, men den var desværre også ude af drift. De sjoveste forhindringer kom sidst på ruten, her skulle vi igennem Rabbit hole, hvor man skulle op igennem kæmpe huller og ned igennem den anden side, meget udfordrende når man ikk er så sjov, men anderledes og virkelig sjov! Vi skulle desuden springe i vandet fra 5 meter, hvilket vi faktisk ikk turde så vi tog den fra 3 meter i stedet, stadig ret vildt og sindssygt koldt!! Det eneste mudder der var på ruten var i deres Tarzan bane, hvor man skulle svinge sig fra reb til reb med mudder under. Den allersidste forhindring var staircase to heaven, den har vi prøvet sidste år til Nordic i Århus, den er mega udfordrende når man er lav og bange for højder, men det er så fedt når man kommer hele vejen over den!

Vi havde en fantastisk, våd, beskidt, kold og sjov tur. Vi glæder os til mange flere ocr løb i år 😄

resten af weekenden/ferien står på en masse ulækkert mad og max hygge!

//TeamPanduro 💀💪🏼

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Salted caramel iced coffee ❄️☕️??