Onsdags træning ?

Løbetræning med hund ?

Vi har to elskede hunde, som vi selv mener er de bedste hunde i hele verden! 😄 De er to meget forskellige hunde, den ene er en Mops og vi kalder ham for Monty (Kong Monty) og så er der Winston, (Fimse) som er en engelsk staffordshire. Monty har vi haft længe nu, og Winston er helt ny i flokken. Vi håber der snart kommer flere små Mopser og Staffs 💋 det er nu vores yndlings racer.

Når man hedder Monty er man en smule dovent anlagt, man vil ikke gå alt for lange ture, for så får man ondt i sine hofter, men Monty han elsker at snuse til fremmede steder, så derfor tager vi ham ofte med ud til stranden, i hunde parken eller bare en tur i skoven. Det er han helt vildt med ?.

12765657_10208362597121093_211984925_o
Men nu når krudtuglen Winston er kommet til, er vi begyndt at overveje at løbe med ham, i stedet for kun at gå ture. Monty er slet ikke bygget til at kunne løbe, så han får hyggeturene, men Winston kunne godt bruges til at løbe med, når han bliver lidt ældre. Vi er så småt begyndt at træne med ham, det er ikke meget, men det er en god ide at han ved hvordan man skal løbe med os og hvordan man bestemt IKKE skal gøre! Vi har lavet et par små test løb, ikke mere end 100 meter, men han er helt vildt med det! Han er lidt vildere med det, end hvad han burde være, han bliver lidt for begejstret og tror det er en leg, så det kræver nok en smule mere øvelse. Hvis han er klar til det, skal han med til et kvindeløb på 5 km, sammen med os og mor til sommer, eller næste sommer. Så kan Monty og far komme og heppe 😉 ?

12787368_10208355635387054_1835679270_o

Hvis i vil se en lille video af vores korte løbetræning, ligger der en video nedenunder. (Der kommer en lang og kedelig reklame til at starte med, bare rolig, videoen kommer lige efter 😂.

 👈 Løbe video

Syntes i det er en god ide at løbetræne med jeres hunde?

//TeamPanduro

Ingen kommentarer til Løbetræning med hund ?

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Onsdags træning ?