Crossfit, igen❤️❤️

Onsdags træning ?

Nu har vi efterhånden trænet crossfit længe, og selvom det stadig er ret sjovt, så er vi begyndt at savne løbet en smule, vejret kunne snart godt blive bedre, så vi kan komme afsted! ? Men selvom vi egentlig gerne ville kombinere træningen med løb, så tager vi stadig trofast til crossfit, så ofte det nu kan lade sig gøre.

Dagens træning bestod idag af warm up:
Spealler
Mobilitet                                              ovenstående øvelser er egentlig begge mobilitetsøvelser, som både foregik med pind men også bare med kroppen. Vores træner idag er fysioterapeut så han ved rigtig meget om kroppen og er sindssyg dygtig til at fortælle og varme os grundige op så vi undgår skader. Desuden kan han også reparere en hvis man går i stykker 😉 Bonus !
temperatur, som instruktøren så fint kaldte det. Opvarmning kan jo ikke kun være mobilitet, så der skulle lige lidt sved på panden og lidt puls inden teknik delen. Dette gjorde vi således, 5 min med: 20 m bear, 10 x planke, 20 m Forlæns/Baglæns lunges, så mange runder som muligt.

Selve delen med skills bestod idag af push press. Push press er en øvelse hvor man skaber moment med benene, og derfor nemmere kan få flere kg på.  En øvelse for skuldre og arme, som efter gårsdagens træning var lidt ømme. Men det var super godt at få dem varmet igennem og løsnet op.

Skills:
Push-press
1. dip + drive
2. Reset
3. opspænd – baller – mave

Amrap 13
7 push press 50/35
90 rope skip
13 air squat

+ cool down, hvor vi gik rundt og svingede lidt med armene, alt imens vi forsøgte at få vejrer tilbage og komme til os selv.

Hvis man gerne vil se hvordan øvelsen skal laves, er der en lille youtube video her 😉. Næste gang må vi hellere filme os selv, så i kan se at vi rent faktisk laver øvelsen. Push press how to 👈

//TeamPanduro

12776719_10208362354555029_1084195821_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Crossfit, igen❤️❤️