Koldskålstærte ???

Favorit aftensmad på under 20 min ??⏳⌛️

Ingen hemmelighed at hvis livretten skulle vælges her hjemme, blev det uden tvivl chokolade der ville vinde over alt andet. Men da chokolade ikke er realistisk for en sund og varierende kost, har vi selvfølgelig andre stor favoritter som høre mere under kategorien “mad”, nemlig Meshi ruller og sushi 🐟🍣

Vi er generelt vilde med fisk i alle afskygninger og spiser det gerne mere end to gange i ugen, tit er det i form af “kedelig” nem fisk som tun på dåse (ja ja måske ikke det mest gastronomiske) men det smager fint i Meshi ruller og salat på madpakken, hvis man spicer det op med lækre tomater eller blåbær fx, eller også er det laks vi spiser meget af, da det bare er en klassiker og nem at lave. Vi har ikke begivet os ud i diverse eksperimenter med fiske opskrifter endnu, men vi er ikke kræsne på det område, så mon ikke det kommer når vi får tiden til at være kreative i køkkenet.

Vores søndage er som regel til praktiske gøremål, det er dagen hvor vi handler, vasker tøj, rydder op og gør rent, så man er klar til en ny uge.
Derfor er aftensmaden tit også noget hurtigt og nemt, og noget hvor vores køleskabsrester kan komme i brug. Dette er oplagt til at lave Meshi ruller af, i hvert fald i forhold til de rester der findes i vores lille køleskab 😉
Idag er vores søndag praktisk som alle andre søndage og derfor stod den på hurtige, nemme Meshi ruller med laks, tun og grønt 🐟
Da vi ikke havde så mange grøntsager tilbage måtte vi “desværre” supplere op med lidt sushi fra sushi mania, som ligger 100 m fra hvor vi bor (det kan godt blive farligt at den ligger så tæt på engang imellem 😋)

Vi brugte:
Agurk
Salat
Avocado
Chili Mayo
Laks
Tun
Meshi papir (ris papir)
I vores Meshi ruller.

image
Det gode ved rullerne er at man kan bruge stort set alt grønt og rest kød som kylling fungere også rigtig godt i Meshi ruller. 👌🏼
Det er meget simpelt og lave, man starter med at snitte og hakke alt det der skal bruges, når man så skal folde sine ruller gør man Meshi papirer vådt på begge sider under vandhanen (vi bruger koldt vand)
Herefter ligger man det på et rent skærebræt og kommer det i man gerne vil ha og folder som vist på billederne nede under 👇🏼 det kræver et par gange at lære, da papiret er lidt svært at arbejde med, men når man først har lært det er det nemt og hurtigt at folde.

image
Når man har lavet dem man gerne vil ha, kan man skære dem over som vi har gjort (se billede af det færdige resultat) og komme lidt ekstra Mayo i, hvis man er grissebasser som os 🐷🐷 det smager også super godt hvis man kommer sesam kerner eller kaviar over, men det havde vi ikke lige noget af idag.
Hurtigt, nemt, sundt og lækkert som vi foretrækker vores mad de fleste dage.
Vores søndag blev udover de praktiske gøremål også brugt på lidt hygge i hjembyen Vejle og en løbetur om søen i Viborg.
En godkendt søndag hos os og nu MAD 🍴

 

image
//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Koldskålstærte ???