Sådan bliver du hurtigere - og forbrænder flere kalorier ???

Vi spår: Sådan bliver år 2016 ?

For os betyder vinteren en smule mindre træning og en masse planlægning for hvordan det nye år skal forløbe.

I år slutter vores løbe sæson en smule senere end de andre forgangne år, da vi skal løbe fruens bøge syversen NO 100 advents halvmarathon, den 29 november 2015. Dette advents halvmarathon et er et Discount/Cannonball-Halvmarathon. Dvs at der er lagt vægt på det sociale aspekt ved at løbe 21,1 km, på en pragtfuld rute i hjertet af Odense. Det er et forholdsvis billigt halvmarathon, faktisk det billigste vi nogensinde har deltaget i, men grunden er simpelthen at ruten er 7 km lang og man derfor løber 3 omgange, og man får ikke udleveret chip, men et ur man må låne til at tage tid på. Men et udemærket løb, som holder os motiveret i den kolde tid. ????
Planlægningen for næste år er allerede gået igang, det er den sådan set hele året, da vi næsten altid har en ide om hvad vi vil næste år.
Næste år bliver det dog lidt anderledes da vi har nye mål i sigte, vi ved på forhånd at vi skal deltage i alle Reborn in Hells løb, Nordic race – the sprint, tough viking, toughest og sikkert mange flere forhindringsløb. Vi ved også at den står på en 4-5 halvmarathon for at vi har motivation hele sæsonen til at træne op til noget.
Men tilbage til det anderledes aspekt for næste år, vi har nye mål på programmet nemlig Copenhagen Marathon og en halv Iron man, det betyder for os at den står på længere træningsturer, mere intervaltræning, svømning, mere fokus på coretræning, cykeltræning, og en masse shopping efter nyt udstyr ! 🏃🏻🏊🏼🚴🏽🏁
Hvornår vi vil gennemføre de nye mål er endnu ikke planlagt, men marathon håber vi at vi kan blive klar til i år 2016 eller 2017, vi krydser fingre for 2016, men kroppen skal også kunne følge med, vi vil helst slippe udenom skader 😉
Den halve Iron man ligger på tegnebrættet til at blive fuldført i år 2017, men det afhænger af hvordan svømning og cykling kommer til at forløbe og om det er muligt at finde en fin cykel på budget. Men vi håber på det, og tror også på at det nok skal lykkedes for os.
Hvilken halv Iron man det bliver, har vi ikke i tankerne endnu, eneste krav er at det skal være et stort løb, da det måske er eneste gang vi gennemføre det og det derfor skal være en så stor oplevelse som muligt.

Selvfølgelig er hele året ikke planlagt fuldstændigt til mindste detalje, da vi godt kan lide at være spontane og købe billetter fra dag til dag, afhængig af hvordan humøret og vejret er. Desuden plejer vi også at deltage i “små” velgørenhedsløb som Alt for damerne støt brysterne løb med flere. Vi deltager normalt også i et hav af kvindeløb, da det bare er super hyggeligt og altid har en god stemning når det udelukkende er kvinder som deltager (No ooffense) men disse løb er aldrig planlagt, men dem kommer vi også til at fortælle om på bloggen, da det var til disse løb vi startede ud med og blev bidt af hele løbe universet 💕

Vi glæder os til at vise vores nye år, nye mål og nye rejse.

Stay tuned 😎?🏼?

//TeamPanduro

IMG_4407

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sådan bliver du hurtigere - og forbrænder flere kalorier ???