Svømmetræning og afslapning ????

Vejle ❤ en tur på stranden ?? ?

Vores mor har fødselsdag den 27. oktober, vi valgte derfor at bruge denne weekend i Vejle for at fejre hende. Dette sætter dog ikke en stopper for vores træning, der er altid tid til at løbe! Da vi begge er født og opvokset i Vejle, kender vi de fleste løberuter, og vi ved hvilke vi foretrækker, hvilke der er hårdest og hvilke der er smukkest. Vi ville derfor helt vildt gerne løbe ved stranden i denne weekend. Så vi valgte ruten hvor vi kommer forbi både havnen, Albuen og Tirsbæk strand. Ruten er en smule lang, og vi løber derfor den lige strækning forbi skov og vand, og bliver ved slutningen af ruten hentet af vores dejlige mor :D.  

Er man frisk kan man sagtens løbe turen hele vejen rundt, ved Tirsbæk strand. Ved denne rute kommer man forbi stranden, Bredballe og Vejle idrætshøjskole og ruten er kun omkring 14 kilometer lang. Men idag ville vi bare gerne på stranden og havnen.
Ruten starter hjemme ved Mor og Far, herefter løber vi den korteste vej ned i byen, og ud mod stranden. Ruten her er rigtig smuk, selvom man løber på en hovedvej, er her meget skov, og rigt dyreliv. Når man løber i Vejle kan man godt forvente en del bakker, bare løbeturen fra mor og far og ned i byen, er der to kæmpe bakker, så det er super god træning for læg musklerne. Da vi nåede ned til byen løb vi ned over havnen, vejle havn er faktisk rigtig smuk, her er altid skibe og mennesker, og havnen er ret ren, af en havn at være. Her efter løb vi over Østerbo, og ned på albuen, på albuen holdte vi en lille pause. Albuen er en meget populær strand i Vejle, den ligger på Vejle Fjords nordside, i grønne omgivelser. Den er børnevenlig og handicapvenlig, og byder på badestrand, børnestrand, legeplads, beach volley bane, kiosk, borde og bænke, toiletfaciliteter og parkeringspladser.
Anlæggelsen af stranden blev påbegyndt i 1942. Sandet blev hentet fra Trelde Næs og efter seks års arbejde kunne den nye strand  tages i brug. Stranden blev så populær, at den af flere omgange er blevet renoveret. Senest i 2005. På albuen er der det fedeste trænings sted. Her kan man gå armgang, lave pull ups og så videre, direkte nede på stranden. Desuden er her også et is hus, så Albuen er det bedste sted at holde en lille pause. Albuen er også meget hunde venlig, så det er her vi ofte har Monty med ude og går en tur. Efter albuen løb vi ned på Tirsbæk strand. Området byder på en sandstrand på 7-13 meters bredde og ca. 200 meter i længden. Her er der rig mulighed for at boltre sig i sand og vand. Der er kørt 6.500 m3 sand ud på stranden, og sandet strækker sig lige så langt ud i vandet, som man kan se fra land. Der er lavet en ny bro til brug for både strandgæster, krabbefiskere, jollesejlere, roere, vinterbadere og mange, mange andre. Som en ekstra mulighed for at komme i kontakt med vandet, er der lavet trapper på begge sider af broen. Ved Tirsbæk Strand har det blå flag været oppe i mange år. Her findes både gode strandfaciliteter samt skov- og engarealer. Tirsbæk strand er meget familievenlig, med masser af sand, grill, bålpladser, kiosk og toiletter. Ruten var i alt — kilometer lang, og den er virkelig smuk, fyldt med en masse sand og vand.

//TeamPanduro

image image

image image

image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Svømmetræning og afslapning ????