Avocado burger ???

Strandtræning ?☀️?

I lørdags var vejret bare SÅ Fantastisk! Så kæreste og jeg besluttede os for at træne en lille smule på stranden. Vi syntes det er super vigtigt at træning er sjovt, hvis man laver det samme træning hver dag, eller udelukkende træner det samme sted, så går man virkelig hurtig død i det, og så ender det med man ikke gider træne længere. Derfor besluttede vi os for en strand tur med lidt funktionel og vaskeægtig ocr træning. ???

Vi tog til Amager strandpark, hvor vi har løbet en del Ocr løb og badedyrsløbet, så vi kender begge lokationen rigtig godt. Her kan man løbe langs stranden, der er et par steder man kan lave forskellige former for træning. Der er små stationer rundt omkring man kan bruge, og er man meget nybegynder, kan man hurtigt finde hjælp til øvelserne, da der er tavler ved en af øvelses pladserne, der udførligt viser hvordan man bruger tingene. Er man en kæmpe vandhund og ikke bange for det kolde gys, er der også rigt mulighed for at man kan hoppe en tur i bølgerne. Det gjorde vi dog ikke da vi skulle videre til Gilleleje. ???

Er man rigtig god til at rulle på rulleskøjter, kan man også rulle langs sand og vand, da der er asfalt ret langt nede. ?

Vi fandt hurtig de steder vi ville lege lidt, og selvom det var en smule koldt, så var solen på os hele tiden, og man frøs faktisk ikke. Det gør man jo sjældent når man bevæger sig. ?

IMG_3243

Vi er kæmpe fan af træning udendørs, især når solen er fremme! Det kan kun anbefales. Så slipper man også for de ildelugtende og fyldte trænings centre! ????????

Efterfølgende kørte vi en tur til Gilleleje, op i sommerhus, hvor vi hyggede os sammen med Emily. ? (Min kæreste var ikke helt med på at jeg måtte bruge dette dejlige billede, fordi han har hul i hans tights. ? Han har altså et skab fyldt med tights uden huller, så han mangler altså ikke!)

IMG_3238

Alt i alt, en helt perfekt lørdag. Kunne man være mere heldig. ????

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Avocado burger ???