Første tilmeldte løb ????

Mellem jul og nytår ??????

I vores familie har vi ikke rigtig nogle julefrokoster. Vi plejer faktisk kun at være ved farmor, men hun er flyttet i lejlighed og hun har ikk overskud til at lave mad til så mange mennesker længere. Derfor er dagene mellem jul og nytår ikke fyldt med mad og druk. Det betyder at vi har haft rigeligt tid til træning, hygge og en masse andre spændende ting. Vi har samlet et helt indlæg, der omhandler de små ting, vi har fået resten af juledagene til at gå med, imens vi venter på det nye år. ??

IMG_0703

Den 25 var vi begge hjemme ved mor og far, vi vidste ikke helt hvad dagen bød på, vi ville egentlig gerne træne, men det var nu også rart at hygge med mor og far til en masse julefilm, da det ikke er så ofte vi er samlet for at lave nul og niks. ? Først så vi den store bagedyst og herefter kom der Family man på DR1. Vi spiste sild, drak juleøl, legede med julegaver og prøvede alle tingene for at se om noget skulle byttes. Alt i alt, en rigtig julehygge-pyjamas-film-silde-dag.

IMG_2051

Den 26 var Camilla tilbage i Kbh. Både den 27-28-29 skulle der arbejdes i BR, så her var der ikke meget tid til julehygge. Dog er der en lille familie forøgelse igang i Panduro Klanen, så der skulle ses på en fantastisk lille pige mops den 27. Hun ser således ud, og så hedder hun Emily  ???

IMG_2603

Christina tog også hjem fra Vejle den 26, da hun skulle på sygehuset i Viborg. Samtidig kunne der også trænes lidt i boksen, så det ikke helt var spild af tid og køre til Viborg.

Nu skal der shoppes lidt forskelligt skønhedsprodukter og tøj, inden det bliver nytår. ???

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Første tilmeldte løb ????