Klatre sjov med bjørnene ??

Første tilmeldte løb ????

SÅ fik vi endelig tilmeldt os til et ocr løb i år 2017! Nu når vi alligevel er sammen, her i juledagene, så kan vi jo ligesågodt bruge tiden på at få lagt planer for løbe sæsonen år 2017. Tilfældigvis havde vi en kode liggende, fra da vi stod som officials til Nordic Motorcross banen, så de kunne ligesågodt blive brugt. Vi valgte at bruge dem på et Nordic løb, en af vores farvorit løb, nemlig til strandparken. ?

Sidste år havde vi lidt for mange løb på Amager strandpark. Det var som om at ALLE løb i Kbh, absolut skulle foregå der. Det gjorde det lettere at sammenligne løb og finde fejl og mangler. Dog er Nordic strandparken stadig i vores top 10, over fede løb. MEEEEN vi fravælger nok nogle af løbene, da locationen og omgivelserne altså hurtigt bliver ensformigt og en smule kedeligt. ???

lidt hurtigt om løbet:

Ruten består simpelt af Sand og forhindringer!
I følge Nordic selv: “Ruten rundt i strandparken giver den deltagende en oplevelse uden lige, da forholdende på Amager Strandpark er yderst velegnet til et OCR event.
Underlagets udfordrende karakter, kombineret med placeringen af forhindringerne, får dette 5+ løb til at føles som én stor forhindring.
Dette løb er særdeles egnet til førstegangsløbere, men vil med sikkerhed også udfordre mere rutinerede løbere.
Løbet er et åbent-terræn løb, hvilket betyder at terrænet aldrig bliver mere lukket (eks. Skov), end at både tilskuere og deltagende kan se banen og forhindringerne flere hundrede meter frem ad gangen. Dette er derfor også den mest tilskuervenlige rute vi tilbyder.”

vi har prøvet løbet to gange før. Men mon ikke vi bliver overrasket over nye tiltag og forhindringer denne gang.

Løbet er den 22.04.17, så der er stadig god tid til at få trænet sig op. Det er årets aller første Nordic løb, og det er her sæsonen for alvor går igang. ?????

Vi skal løbe i et tidligt heat, heat 2 klokken 10.30. ? men så er man ligesom oppe og igang.

Dette billede blev taget sidste år til Nordic strandparken, inden da havde vi allerede løbet både Reebok launch ocr løb – midt i Kbh, kalkmineløbet 2016 og Toughest.

IMG_2268

Mon ikke vi får klemt et lille løb ind inden strandparken igen. ? I år har vi fået et lidt bedre team, mere proffensionelt og flere sponsorer, så det glæder vi os også til at fortælle jer alle om !