5 løb vi ikke vil gå glip af i år 2016 ??

Nytårsløb – skal ? Skal ikke? ? ??

Vi har længe gået og overvejet hvad der skal ske til Nytår. Skulle man holde kærestepar aften, spise god mad, stille og roligt kortspil og aftenens afslutning champagne og kransekage, eller er det bedre med en tøse aften, god mad og så en bytur? Valgene er mange og vi har ikke besluttet os endnu. Dog har vi stærkt overvejet at gøre noget HELT anderledes i år, end hvad vi plejer. Hvad nu hvis at nytårsaften ikke handlede om druk, glimmer, kjoler, nye flotte negle osv.? Men vi i stedet afsluttede år 2015 med vores store passion for løb? Vi har fundet to fantastiske nytårsløb, vi stærkt overvejer at tage til. Skal – skal ikke? 

Det ene løb vi har overvejet er nytårsløbet i Odense. Løbet er den 31. December 2015 klokken 11:00. Man kan vælge imellem to distancer, 5 kilometer eller 10 kilometer, der er desuden også et børneløb på 2,5 kilometer. Løbet afholdes af H.C Andersen Marathon. Start og målområde er ved Hunderupskolen, Odense C og der er max plads til 1500 antal løbere. Det koster 200 kroner at deltage i løbet, uanset hvilken distance man vælger, for børn dog 140 kroner. For de 200 kroner får man en flot og afmærket løberute, langærmet trøje, fælles opvarmning, tidstagning med chip, start nummer, mulighed for at vinde spændende præmier når man aflevere sit startnummer og det allervigtigste champagne og kransekage! Sidste frist for tilmelding er den 15 november 2015. Programmet for dette løb ser således ud:

Klokken 09:00 kan man hente startnummer og løbetrøjer. Og der er desuden lagersalg af løbejakker, trøjer og t-shirts.
Klokken 10:15 er der opvarmning for børn.
Klokken 10:30 starter børneløbet.
Klokken 10:45 er der fælles opvarmning for voksne.
Klokken 11:00 start på 10 kilometer.
Klokken 11:05 stat på 5 kilometer.
Klokken 11:20 Champagne og kransekage (for dem der er nået i mål).
Klokken 11.20, lodtræknings præmier.
Klokken 12.15 præmieoverrækkelse til de bedste løbere.

Dette løb overvejer vi meget, da man ved der er styr på tingene, og Odense altid er en smuk by at løbe i. H.C Andersen marathon er erfarne på området, og man ved at man får en del for de 200 kroner. Løbet er altid pengene værd. Vi overvejer 10 kilometers ruten, da det er den længde der passer os aller bedst. Tilmelding kan ske på linket her 👉(https://www.sportstiming.dk/ViewEvent.aspx?Id=3790&theme=hca)

nytaar-NYT_farvet

Det sidste løb vi overvejer er SYDBANK nytårløbet 2015 i Herning. Dette løb er også den 31 december 2015 klokken 10.00. Denne rute er 21,0975 kilometer, (for den skarpe, ja det er et halvmarathon). Start og målområde er ved Sportscenter Herning, Holingknuden 3, 7400, Herning. Med mulighed for parkering ved Ishockey hallen og vandrehjemmet. Indkørsel fra Vesterholmvej. Onlinetilmelding sker på http://www.xn--herninglbeklub-xqb.dk/index.php/nytarslobet/tilmelding-nytarslobet til og med den 27. december.
Derefter tilmelding på selve løbsdagen fra kl. 8.30 til 9.30. Løbet koster 150 kr. ved tilmelding senest 14. dec. herefter 180 kr. ved tilmelding til og med 27. dec.
Eftertilmelding på dagen 200 kr. For at deltage i dette løb, skal man være fyldt 15 år. Hvis man er rigtigt dygtig, er der super fede præmier.

1. præmie 1000 kr. dame/herre. Sponseret af Sydbank
2. præmie 750 kr. dame/herre. Sponseret af Sydbank
3. præmie 500 kr. dame/herre. Sponseret af Sydbank.
Man kan dog også være heldig at få fingrene i lodtrækningspræmier! Fra Sportmaster herningCentret er der 4 par Asics løbesko, 4 par løbe-solbriller fra Bliz, 2 pulsure fra Garmin,og 4 par compression sokker fra CEP, som store præmier.ialt for 10.000 kr. Fra Loop gavekort på 3 mdr. gratis træning (værdi 657,- kr.) samt gavekort på 1 mdr. gratis træning (værdi 199,- kr.) Yderligere lodtrækningspræmier fra vore mange sponsorer kan ses på en ophængt liste.
Der er en præmie til den mest fantasifulde udklædte løber. For de 150 kroner er der desuden også tidstagning med chip, resultat liste, startnummer og der serveres gratis suppe med flütes og en øl / vand til løberne. På ruten er der 3 væskedepoter med vand og energidrik.

Løbetruten i Herning ser således ud:
ruten sydbankNu er spørgmålet så bare. Hvilket løb skal man vælge, og skal vi overhovedet løbe på nytårsaften? Det kan være super dårligt vejr, men samtidig er det en sjov og anderledes oplevelse.

Vi er gået i tænke boksen 🙈 🙊 🙉

//Teampanduro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

5 løb vi ikke vil gå glip af i år 2016 ??