Årets løb 2017 ???

Avocado burger ???

Denne her opskrift er egentlig ikke noget kulinarisk, eksperimenterende, nyt og vildt, men mere en hurtig, nem og sund måde at spise burger på. Nogen gange behøver man ikke opfinde den dybe tallerken igen, for at spise sundt, og så nem som denne burger er at lave, er det helt utroligt at vi aldrig har lavet den før. Det er som sådan ikke en opskrift vi har opfundet, men den er nem at ændre i og lave så man selv bliver helt vild med den! ????

Når vi plejer at spise burger plejer vi at gøre det ordentlig. Med det mener vi at det er en klam, fedt fyldt burger, indsmurt i dressing og ost, for når man nu endelig skal synde, hvorfor så ikk gøre det fuldt ud?! ??

Men idag var der ikke plads til en syndig burger, en ny uge er startet og det er nu dejligt at starte ugen sundt og lækkert. ????

Burgeren er lavet med en “bøf” af kylling, da vi ikke er kæmpe fan af hakket oksekød. Man kan også sagtens lave en hakkebøf eller gå hele vejen med det sunde, og komme en vegetar bøf ind i. ???

Desuden har vi hjemmerørt vores egen dressing, da den passede perfekt til avocadoen og så var det nogle ingredienser vi lige havde i køleskabet. ?

Derudover serverede vi den sunde burger med gulerods pomfritter, da der lige stod en uåbnet bakke gulerødder i køleskabet der, snart skulle spises. ??? man behøver egentlig ikke noget tilbehør til, men da burgeren er uden noget form for brød, kan man hurtigt mangle den tunge mætheds fornemmelse man plejer at få ved sådan et måltid, det hjælper pomfritterne på.

IMG_3253

Men det du skal bruge til avocado burgeren er: (2 personer)

2 avocadoer, to stykker kyllinge bryst, 4 skiver bacon, lidt salat, agurk og tomat.

Til tilbehøret er der brugt:

10-15 gulerødder skåret i skiver, med olie og krydderier ovenpå.

Til dressingen skal der bruges:

mayonaise, ketchup, lime, salt og peber.

Det man gør er at, man røre dressingen sammen indtil den har en smag man kan lide. Steg kyllingen som ønsket og kom bacon i ovnen. Del avocadoerne midt over og skær et lille stykke af bunden, så den kan stå selv. Kom dressing og alle grøntsager i avocado “brødet”. Gulerødderne skæres i stave, kom olie og grøntsager på og kom dem i ovnen i 20 minutters tid.

vupti. Sund burger ??????

//TeamPanduro

IMG_3260

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Årets løb 2017 ???