Tapas - fyldte avocado, bruschetta og parmaskinke kartofler ??

Årets løb 2017 ???

Det kan godt være at 2017 først lige er startet. Men for os er det nu vigtigt at få lavet en nogenlunde plan for løbe sæsonen. For det første så kræver det jo en smule penge at tilmelde sig til alle løbene, og for det andet kræver det også at man får fri til det hele. Derfor er vores planlægning allerede startet. ???

Indtil videre ser programmet således ud:??

  1. Level X Heroes d. 2 April, et mega sjovt løb at starte sæsonen med, vi har ikke prøvet det før, men det lyder virkelig sjovt! Man skal klædes ud som en superhelt og så løbe 5 km. Løbet afholdes i Holbæk og er for folk i alle aldre. I ser nok os som Batman. ?
  2. Nordic race strandparken d. 22 april, det har vi allerede tilmeldt os, via vores kode fra da vi stod officials. Så dette løb behøver vi heldigvis ikke selv betale. ??
  3. Obstacle City run d 14 maj. Er et løb midt inde i Kbh. Det koster 500 kr og er 8 km langt. Men det er helt anderledes at løbe da det ikke foregår i Naturen. Sidste år løb vi et lancerings løb for Reebok i januar måned, inde midt i Kbh, det var mega koldt og sølle 3 km langt, men det var så sjovt og anderledes, at vi gerne vil prøve noget lignende igen. ?
  4. Nordic Race Hasle bakker d. 27 maj, dette løb er i Århus, og vi var også til det i år 2016, men vi blev bare SÅ positivt overrasket over det fantastiske løb, at vi meget gerne ville med igen i år. ?
  5. Sky evolution race d. 3 juni. Er et løb vi ikk har prøvet før, men vi er sikre på at det tester vores grænser, da det har en del med højder at gøre. ?
  6. Århus halvmarathon d 11. Juni, sidste år var det meningen at vi også ville have løbet halvmarathon, men vi blev en smule trætte af det, efter sæsonen 2015, så vi fik slet ikk løbet alligevel. ?
  7. Reborn Ledreborg slot d. 26 August. Sidste år løb vi Reborn i Horsens, hvilket vi har prøvet alt for mange gange nu, derfor prøver vi deres nye lokation i år. Vi regner med at løbe 8 km, da det er passende til sjov men også en masse udfordringer. ??
  8. Cph halvmarathon d. 17. September, endnu et halvmarathon vi gerne vil løbe, dette er faktisk et af de eneste løb på sæsonen vi aldrig har løbet før, dette betyder nyt bling bling til samlingen. ?
  9. toughest d. 30 september i København, et løb vi også har prøvet, men egentlig syntes var super fint. ??
  10. reborn Horsens d. 8 oktober. Det er et løb vi har løbet virkelig mange gange! Men det er kun blevet bedre og bedre for hvert år. En fed måde at afslutte en fed løbe sæson på. Vi plejer at bruge weekenden i Vejle, da det næsten altid falder sammen med mors fødselsdag. Mon ikke det bliver næsten det samme i år. ??

Vi vil også gerne med til color run i Kbh – bare for at kunne løbe for hyggens skyld, dystopia horror run i Vejle – som vi egentlig gerne ville have løbet sidste år, men som vi simpelthen ikke kunne få presset ind i skemaet og bonderæsset i Herning – som skulle være et totalt jysk ocr løb. Man kan dog ikke tilmelde sig løbene endnu, så vi håber da på de åbner op for tilmelding på et tidspunkt.

vi har ikke rigtig løb efter september månede, kun reborn som vi plejer, da det bliver for koldt og så går det hyggelige af det. Men hvis vi får lyst eller tiden til det, kunne det sagtens ske vi tog et enkelt løb så sent på året. ??????

IMG_3102

//TeamPanduro

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tapas - fyldte avocado, bruschetta og parmaskinke kartofler ??