Jordbær salat med spinat ???

Tapas – fyldte avocado, bruschetta og parmaskinke kartofler ??

Idag havde jeg den vildeste lyst efter bruschetta, kender i det? At man bare MÅ have noget bestemt mad. Desværre er der jo ikke meget mad i det, så man kan ikk rigtig nøjes med kun at lave det til aftensmad, derfor valgte jeg at lave flere små retter og BUM! Tapas er serveret.. det er egentlig smart at man bare kan lave en masse små retter og så kalde det noget fancy smart. ???

Det kan godt være der sikkert er regler for hvad en tapas indeholder og hvad der passer sammen. Men det er egentlig ligegyldigt for mig. Derfor har jeg sammensat min tapas ret af 3 forskellige små retter. Fyldte avocadoer, bruschetta og små kartofler med parmaskinke. ??

Jeg startede med at lave kartoflerne, da det tager ca. En times tid. Til de lækre kartofler med parmaskinke skal du bruge: 
1½ dl vand, ¼ dl groft salt, 4 skrubbede små nye kartofler, parmaskinke Og lidt smør.

Bring vand og salt i kog i en gryde og rør til saltet er opløst. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i 12 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra kartoflerne. Del skinkeskiverne på langs, så der er en strimmel pr. kartoffel. Rul en strimmel skinke omkring og drys med salt. Peber eller krydderurter efter smag. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg kartoflerne ved jævn varme i 7 min. Køl kartoflerne lidt af inden de skal spises. Gider man ikke stå og fedte med en pande. Kan man komme dem i ovnen i stedet. (30 minutter fed 225 grader). ???

Imens kartoflerne var i ovnen lavede jeg bruschetta, som egentlig er det nemmeste i verden. Til bruschetta skal du bruge: 

En håndfuld tomater, et hvidløg, lidt olivenolie, salt, peber, frisk basilikum og brød.

Bland alt sammen, undtagen brødet, og lad det trække i et kvarters tid. Kom det ovenpå skiver af brød og kom det i ovnen i få minutter. Man kan også komme ost på, men det syntes jeg bliver for pizza agtig, men det er smag og behag. ???

Sidste ret er fyldt avocadoer. Min kæreste spiser ikke laks, eller anden form for fisk, så til ham lavede jeg fyldt avocadoer med grøntsager. ???? Til de fyldte avocadoer skal du bruge: 

en avocado, laks (røget, stegt, alt efter smag), og hjemmerørt dressing sf mayonnaise, ketchup, salt, peber og lime.

Ja det giver egentlig sig selv hva man skal. Del avocadoen i halv, tag stenen ud og fyld alt det lækre i du kan lide. ???

volia! Nem og lækker aftensmad.

IMG_3218

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jordbær salat med spinat ???