Partner mandag ?

Jordbær salat med spinat ???

Som ALLE andre mennesker byder januar måned på kur og ekstra træning. Men selvom man sætter sig et mål med at smide de sidste 3 kg før man egentlig er tilfreds med sig selv, så går man hurtigt tilbage til de gamle usunde vaner. Det er simpelthen for kedeligt at være på kur og undvære kinder og nutella. Derfor har vi prøvet at lave lidt forskelligt sundt mad, der smager fantastisk og er alt andet end kedeligt. For os handler det om balance, så der er altså stadig plads til chokolade og hygge. ??

SÅ i stedet for at spise den samme kedelige salat på madpakken hver dag. Så har vi endelig fundet den lækreste salat, nem at lave og lækker at spise!

Salaten indeholder:

Selleri, avocado, spinat, tomat, feta ost, jordbær og istedet for at komme en masse dressing på, så kommer vi frisk Lime over, det giver ekstra friskhed til salaten og så passer det utrolig godt sammen med jordbær. ???

IMG_3003

Bliver man ikke vildsom mæt af en lille salat, så er det tilladt at spise lidt groft brød ved siden af. ?

Enjoy !

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Partner mandag ?