KILLER WOD ??

EMBRACE THE PAIN ??

image

Ocr sæsonen er så småt skudt igang. For vores vedkommende startede den med et promotions løb for Reebok gennem Københavns gader.
I år har vi et samarbejde med Nordic race, ikke som ambassadører eller noget, men mere som frivillige. Til gengæld får vi en del løb sponsoreret af dem, så vi er selvfølgelig tilmeldt hele 3 løb i deres navn.

Til de der ikke kender til Nordic race, så er det dem der står for Danmarks vel nok største ocr løb.
De har afholdt nordens hårdeste serie af OCR events, siden 2012. Og har udfordret flere end 25.000 løbere med deres unikke løb.
Vi starter ud med at deltage i deres løb D. 14 Maj, hvor de åbner for første gang i 2016 til det nye format. Amager Strandpark er et særdeles velegnet sted at afholde OCR event, og er med sit varierende underlag en udfordring for enhver.
De har taget alt det bedste fra de tidligere koncepter så vi glæder os naturligvis til at opleve det. I strandparken skal vi løbe med et team fra København, som vi også løb med til reeboks promotions løb.

Næste løb på programmet, for Nordic i hvert fald, er Hasle Bakker, som navnet antyder, kommer det løb til at byde på dejligt mange højdemeter!
Terrænet lidt vest for Århus, er til trods for den centrale placering, et naturskønt område, med en masse af de aspekter der skal til, for at skabe et helstøbt OCR event.
Skov, trailspor, mudder, bakker og forhindringer, Hasle Bakker har det hele! 5+ (altså 5 km ca), kommer til at føles som det dobbelte, når du krydser målstregen, det mærkede vi i hvert fald på egen krop sidste år.
Hasle Bakker er et kombineret terræn løb, indeholdende et bredt spekter af de naturlige elementer, der gør oplevelsen unik. Nordic er super gode til at udnytte terrænet, vi var meget begejstret for denne rute sidste år.

Sidste løb på programmet for Nordic er Himmelbjerget, syd for Silkeborg. Dette område skulle være smukt og meget udfordrende. Vi glæder os til at prøve kræfter med et af Danmarks flotteste skov- og søområder, gennem 10+ og en lang perlerække af lækre forhindringer.
Også her er naturen udnyttet fuldt ud og man kommer igennem både åbne søer og mange højdemeter.
Dette løb bliver den største udfordring af de 3, da det er det længste løb og med alle de bakker og vand bliver det en udfordring. Men selvfølgelig ikke en for stor udfordring til vi ikke tager den op 😉

Ses vi i mudderet 16′?
Hvis i har overvejet at deltage i nogle af Nordics vilde og sindssygt flotte løb, så brug endelig koden TeamPanduroNR og få 15 % på billetten. 💀💀

image

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

KILLER WOD ??