Nordic - årets sidste løb ??❄️?

Sløv mandag ??

Et lille hurtigt indlæg for dagens træning ? kroppen er stadig lidt træt efter weekenden strabadser, så den skulle ikke stå på for vild træning idag. Benene og armene har fået lidt skrammer og blå mærker, også er det jo mandag, så det er vidst okay og tage en stille og rolig hygge træning for en gang skyld ?

Opvarmning:
Vi startede ud med at ro 500 m, i LAVT tempo da vi åbenbart alle 3 var rimelig mandags trætte. Træningen skulle egentlig stå på lidt clean træning med Lea og Dennis, men vi kunne slet ikke få presset os igang til at starte med, så vi søgte hjælp hos den søde instruktør Ulrich.
Vi fik derfor lov til at lave opvarmning med ham – og resten af holdet, også smutte ned og øve cleans efterfølgende. Bare lige for at få pulsen og energien helt op at ringe, det havde vi også brug for !

IMG_0008

Vi startede ud med at lave lidt stræk øvelser.
Først Squat hold hvor man presser knæene ud med armene mens man sidder i en squat.
Efterfølgende en lunge øvelse med stræk til begge sider.
Rul tilbage og frem øvelse, hvor man “smider” benene over hovedet mens man ligger på gulvet, ruller frem og rækker ud efter fødderne. En øvelse jeg virkelig hader, for kan bare ikke få benene så langt tilbage uden at dø ?
Til slut lavede vi lidt “kryds spark” hvor man ligger på gulvet og sparker højre ben til venstre arm og omvendt, herefter vender man sig om og ligger på maven og laver sammen øvelse.
Og NU skulle den rigtige opvarmning så igang.
Det var en lille makker stafet, og selvom Ulrich sagde det IKKE var en konkurrence og vi SKULLE tage det stille og roligt, kunne Lea og jeg selvfølgelig ikke styre os, så vi gav den max gas for at vinde hele lortet ?
Tror det er en pige ting og have det sådan, både Camilla og jeg er total konkurrence mennesker, især indenfor sport. Og sådan har vi altid været ?
Puls stafetten:
EMOTM
1-10
1. Min 1 KB swing 1 løb hver
2. Min 2 KB swing 1 løb hver
3. Min 3 KB swing 1 løb hver
4. Min 4 KB swing 1 løb hver
5. Min 5 KB swing 1 løb hver
6. Min 6 KB swing 1 løb hver
7. Min 7 KB swing 1 løb hver
8. Min 8 KB swing 1 løb hver
9. Min 9 KB swing 1 løb hver
10. Min 10 KB swing 1 løb hver
– Og vi vandt selvfølgelig ??

Skills:
Resten af tiden gik med at træne cleans, egentlig ville vi super gerne lave pr, men vi endte på den gamle pr, det vil sige jeg endte på 65 kg. Vi gik dog hurtigt ned i kg og øvelse teknikken fremfor at fokusere på kg.
Se video ?? IMG_0011
Det går stille og roligt frem af. Og efter en hård weekend er det vidst okay med lidt rolig træning.

Efter træning stod den på hurtig aftensmad, i form af rugbrøds madder ? jep, så kreativt bliver det når man bor selv og ikke magter og lave varm mad.
Til gengæld blev der ryddet op, gjort rent, vasket tøj og gået lille tur med Winston istedet for madlavning.
En sløv mandag, men man skal jo også lige igang ?

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nordic - årets sidste løb ??❄️?