Grovtærte med laks og spinat ??

Nordic – årets sidste løb ??❄️?

Så kom dagen endelig! Dagen hvor årets aller sidste, officielle ocr løb, skulle løbes! Hele 2016 sæsonen skulle selvfølgelig sluttes af med manér, og der findes vidst ikke bedre løb end Nordic !! ? Løbet foregik på Amager motorcrossbane, og selvom temperaturerne var virkelig lave, så var der en masse mudder og morskab ! 

Dagen startede pænt tidligt, da vi skulle op og være officials, så dagen startede allerede kl 6:00 for os ?.. heldigvis skulle vi stå ved den samme forhindring og dømme, så der var også tid til hygge, sladder og kaffe! ???.

IMG_1843Vi stod med en rigtig sød Nordic Crew pige, som kom med lækre pandekager til os, så det var faktisk rigtig hyggeligt at dømme de søde elite deltagere. Vi havde fået en forhindring hvor deltagerne skulle op i et reb og klatre, det var egentlig en rigtig god forhindring, og vi fik da også klippet et armbånd, fordi forhindringen blev helt mudderet og glat, men vi stod også aller højest oppe på ruten, vi havde god udsigt men det blæste sindssygt meget ! ??? Så da vi endelig skulle løbe, efter at have stået i halvanden time i stiv kuling, var fødder, næse og fingre helt frosne, det var derfor ikke lysten der drev værket, da vi stod klar til start.

IMG_1838

Løbet på Crossbanen var 6 kilometer langt, og nu tænker du nok… “er en motorcross bane virkelig 6 kilometer?! ?” og nej, det er det ikk.. vi har ikke forstand på motorcross baner, så det kan da godt være at de normalt er 6 kilometer lange, men den her er altså kun 2 kilometer, det betyder at racet er et circuit race, hvor man altså skal løbe 3 runder af 2 kilometer i alt. Det betyder også at man altså skulle igennem forhindringerne 3 gange, og der er virkelig nogle vilde forhindringer på kortet! Faktisk er det hele 60 forhindringer på kun 6 kilometer ?. What a Day ….

IMG_1832

Vi løb sammen med en af vores kammerater fra Viborg, han havde også stået official inden løbet, så hans fingre var mindst ligeså frosne som vores. Heldigvis løb man sig hurtigt til varmen, og det var faktisk rigtig sjovt alligevel. Vi kom igennem mange klassikere af forhindringer, fx, roller hvor man skulle under dæk, helt ned i mudderet, rope climbing hvor man skulle op i rebet, hurdles hvor man skulle løbe hurtigt over små hække osv, MEN Nordic havde også lidt nye i år, de havde en forhindring hvor man skulle løfte en kugle på henholdsvis 30 kg for damer og 50 for mænd, op fra jorden op på et stillads og så ned på jorden igen, Christina havde utrolig let ved den her forhindring, så selvom de fleste af pigerne stod og kæmpede med deres små kugler, kunne Christina snildt tage en på 50 kg, det var dog lidt for meget blæst og overskuds agtig, så af fare for at irritere pigerne, valgte hun bare at laste rundt med de små kugler i stedet. ?derudover havde de også en sjov forhindring med en form for gynger, hvor man skulle svinge sig hen til en anden gynge, og så hen til en tredje gynge og så videre til armgang, den var Martin virkelig god til, så resten af løbet var han vores lille cirkus prinsesse. ?? Til gengæld var Camilla bedst til sideways, hvor man går på en skrå væg, og nærmest skal kaste sig sidelæns for at nå næste reb, det skal man gøre 4 gange og så var man ovre, Camilla var et naturtalent til den, og var derfor aben i vores lille trio. ???

selvom det var rigtig koldt, Camilla havde blærebetændelse, Christina havde brækket lidt i foden og vi havde stået halvanden time i stiv kuling, så havde vi faktisk en fest, og guldmedaljen kom også i hus. ???

IMG_1839

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Grovtærte med laks og spinat ??