Mere crossfit ❤️

Grovtærte med laks og spinat ??

For en gangs skyld var der lidt ekstra tid om aftenen til at lave lækker aftensmad. Derfor skulle der laves tærte !
Normalt er aftensmaden noget der hurtigt skal bikses sammen fordi arbejde, træning, hund, rengøring og sådan tit kommer til at tage fokus ?
Men faktisk elsker vi begge og lave mad og bage, desværre bliver tiden prioriteret sådan at det sjælendt sker. Især når man bor alene gider man ikke til at lave den vilde aftensmad eller bage boller og kage, for man bager jo aldrig kun til 1 ?

Der blev handlet på vej hjem fra job, så der ingen undskyldninger var for ikke at gå i krig med aftensmaden lige efter træning. Det er det gode ved de dage man træner tidligt, så er der mulighed for at lave mad, hvis man lige kan få taget sig sammen ? Normalt er vi mest til mad der er bikset sammen og hurtig kan varmes dagen efter. Såsom wok retter, de er altid et stort hit fordi man kan bruge alle slags grøntsager så på den måde kan man også få tømt køleskabet. Faktisk er det næsten det samme med tærte, så det er også et hit ?? tager bare lidt længere tid når man både skal lave dej OG fyld.

Bunden:
100 g grahamsmel
100 g hvedemel
0.5 dl olie
1 dl lunkent vand
1 tsk salt

Olien gnides ind i melet med fingrene, vandet tilsættes, og dejen æltes let sammen til en lind dej. Vandmængden kan svinge lidt, alt efter temperatur og meltype.

En tærteform med en diameter på ca 27 cm smøres, og dejen trykkes ud i formen og op langs kanterne med fingerspidserne. Man kan eventuelt prikke huller i dejen med en gaffel så den ikke hæver op under bagning.

IMG_8661Fyld:
250 gram hytteost
3 æg
1 dl letmælk (man kan bruge fløde)
2 lakse fileter, frisk
Frisk spinat
Grønne asparges
1 Løg
Ost

IMG_8663IMG_8664IMG_8665IMG_8666

Mængderne kan man prøve sig frem efter, alt afhængig af hvad man bedst kan lide. Man kan tilføje og fravælge alle slags grøntsager, hvilket gør tærte mega lækkert !
Den bages i forvarmet ovn, 200 grader i ca 25 min.

IMG_8670Tilbehør:
Græsk salat med tomat, feta, porre, store oliven, rød løg, blandet salat og lidt olie.
Simpelt, men godt ?

IMG_8669

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mere crossfit ❤️