Træning på job ??

Mere crossfit ❤️

Det er efterhånden nogle dage siden at den stod på 12 timers crossfit. Men er tydeligvis ved at blive gammel, for kroppen er stadig øm nogle steder.
På trods af ømhed skulle der selvfølgelig trænes (igen). Selvom kroppen havde været igang tidligere på dagen, kan man ikke helt lade være med liiiiige og tage til crossfit. Hvad skulle man da ellers lave når mad og det hele var lavet ?

Allerede inden jeg ramte crossfit boxen fik jeg beskeder om at vende om, fordi øvelserne ikke lige var mine favorit øvelser. Efter sådan en besked frygtede jeg naturligvis det værste (burpees)
Men tavlen så faktisk ikke så slem ud trods alt.

IMG_8682Opvarmning:
Vi startede ud med at opvarme alle led med små lette øvelser.
Herefter en tabata med medball.
I denne tabata indgik der 4 øvelser, som fik varmet hele kroppen op. Øvelserne er ikke så nemme at forklare, men fx var den ene af øvelserne en øvelse hvor fødderne ligger på bolden også laver man pushups. Så ingen teknisk svære øvelser, men nemme øvelser for at blive klar.

Skills:
Idag skulle vo lave lidt teknik træning på overhead squats ? Ikke lige favorit øvelsen, da balancen er rimelig dårlig.
Det vi er bedst til er tunge løft, gerne løft der involvere ben (da vi åbenbart har gode squat ben ?) ?? bliver der i hvert fald tit sagt til os. Om det så er godt eller skidt, det er vel en smagssag.

De der OH squat bliver nok ikke favorit øvelsen lige foreløbigt ? men øvelse gør mester, som man siger.
Vi skulle lave 6 runder med 10 repetitioner. Egentlig skulle man lave øvelsen med to elastikker med KB for enden, men det var sindssygt svært og når balancen i forvejen sejler, blev der brugt almindelige skiver og øvet mens de andre “fjollede” rundt og lignede nogle, hvis ben ikke virkede. Det var utrolig svært at finde balance punket med de KB dinglende på siden.

WOD:
AMRAP 15
10 wallballs
10 dobbelt squat + hop
10 sit ups med medball
Et WOD hvor man fik lov at lave MANGE gentagelser af det samme. Personligt er vi mere til en lang CHIPPER hvor man lavet et vist antal af hver øvelse og når man når bunden er man i mål.

+ en lækker Lone bonus, tabata med mave øvelser, hvor “pausen” blev i hollow rocks position ??

Ikke en crossfit time som var helt efter vores smag, men det er nok sundt nok engang imellem og lave noget man er dårlig til og noget man måske syntes er lidt kedeligt.
Selvom det ikke var et action packed program, så format Lone (Maskinen) alligevel og gøre timen udfordrende og sjov ??

OBS
Faldt lige over denne her umiddelbar efter træning. Syntes den var lidt skæg ??

IMG_8684

Kender man ikke til en Dottir er man virkelig gået glip af noget indenfor crossfit verdenen. Også burde man se “Fittest on Earth” OMGÅENDE ! Vi er i hvert fald kæmpe fans ??

Det var så også sidste styrketræning inden weekenden, torsdag og fredag står på afslapning og en smule cardio.
Men lige nu står den på sengetid ??

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Træning på job ??