Crossfit Copenhagen ?

Fødselsdag ? ♥

Jaa ! Så blev det endelig mors fødselsdag, og vi skal for en gangs skyld bruge hele weekenden i Vejle, på udelukkende hygge og god mad. Normalt prøver vi at få det til at passe med at vi er i Vejle på selve hendes fødselsdag, men desværre passede det ikke ind i vores planer i år, da hun har fødselsdag på en hver dag, så vi har ryddet en hel weekend i stedet for. ? Selvom vi bruger de fleste weekender på træning, løb etc, så er det nu dejligt at bruge en hel weekend på at fede den og hygge.

Weekenden startede allerede fredag ved aftensmads tid, hvor vi skulle se Versus og spille med, i håb om at vinde rejsegavekortet. Selvom vi ikke bor sammen, hverken med vores forældre eller hinanden, så spiller vi faktisk Versus hver fredag, og skriver til hinanden hvordan det går og hvor mange spørgsmål vi har svaret rigtigt på, selv hvis en af os ikke har muligheden for at se Versus, så skriver vi til hinanden om hvad de forskellige spil går ud på, så man kan sidde og gætte med, uden at se det i tv.

14795661_10210470151008623_1463663395_o

Lørdag brugte vi på at spise hyggelig morgenmad, hvorefter far tog til Fredercia til bil messe. Mor brugte det meste af lørdagen på at bage boller, lave lagkage og steg. Selvom vi gerne ville hjælpe, virkede det som om at mor gerne ville have os til at smutte i et par timer. Først hentede vi gær og mælk for hende, og efter det kørte vi til kolding for at få lavet en piercing. (Læs mere om dette senere). Lørdag brugte vi seriøst hele dagen på at spise, først rundstykker med kaffe og kage, så boller og lagkage med tilbehør i form af småkager, aftensmaden stod på steg med kartofler og brun sovs, og til dessert var der chokolade mousse. ? Man skulle tro at vi ikke kunne indeholde mere, men da mormor og morfar kom på besøg til aftenskaffe, spiste man da lige en ekstra småkage. Da alle gæster havde været forbi og der var ryddet op over alt, så vi en gyser film (og spiste en bolle mere ?). Alt i alt, en stille og rolig men meget hyggelig fødselsdag. ?

14796270_10210470150968622_591893408_o

Som de fleste nok ved er det virkelig svært at finde gaver til lidt ældre mennesker (undskyld mor), det er som om at voksne mennesker over 35 år, har alt hvad de skal bruge og ønsker sig. (Medmindre vi havde råd til at give hende en ny bil eller et nyt køkken). Så vi havde købt en stor buket blomster, samt et lille fint lyshus fra Kähler, da hun allerede har et enkelt af disse, så det passede lige ind i samlingen. ? ? ? ?

14787560_10210470150928621_418938080_o

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Crossfit Copenhagen ?