Søndags morgenmad ??

Pukka ☕️??

image

Næsten hver aften efter træning, aftensmad og gåtur med Winston, sidder vi og hygger og diskutere verdenssituationen over en kop varm et-eller-andet.
Om det er kaffe, kakao eller the er lidt forskelligt. Men for at gøre det hele lidt sundere og “ekslusivt” hvis man kan kalde den det, har vi skiftet over til et nyt mærke the, nemlig Pukka the.

Kender du ikke til Pukka the kan vi fortælle at Pukka ideén er baseret på blandt andet den over 4000 år gamle indisk filosofi ?Ayurveda Pukka?. Denne filosofi står for at man som menneske bør leve sundt gennem en ernæringsmæssig kost, korrekt vejrtækning, og fokus på kroppen. Dette sker blandt andet gennem Yoga og massage øvelser hvor man giver sig tid til at se indad og gør noget godt for sin krop og dets helbred. Det handler om at finde balance mellem sig selv og naturen.

Pukka fokuserer på at gøre dig og din krop sund gennem principper brugt i Indien gennem flere tusinde år. At give kroppen ro og balance samtidig med at du dyrker motion er nøgle ingredienser til velvære i livet, samtidig med at få de rigtige nærringsstoffer. Det er her teen kommer ind med dens sunde urter der kan fremme helbredet.

HOKUS POKUS, tænker du måske så. Men udover ovenstående, så er Pukka også et Fairtrade produkt og økologisk. Hvilket betyder at det kun er de mest bæredygtige produkter der bliver brugt og der bliver taget hensyn til miljø og naturen.

Pukka har et kæmpe udvalg af forskellige smagsnuancer og det kan godt være en jungle og finde rundt i. Heldigvis har Matas et tilbud (20 breve for 38 kr) hvor man kan blande the breve så man kan smage lidt af hvert, indtil man finder sin favorit the, hvilket vi har benyttet os af.
Vores storfavoritter er alle der indeholder pebermynte, pebermynten giver et lækkert frisk pust til theen 😋
Man kan også få med kamille, lakrids, brændenælde, kanel, matcha, ginseng, vanilie og mange flere !
Et lækkert alternativ hvis man vil skære lidt ned på kakao og kaffe.

Vi er i hvert fald fans 👌🏼??

Pukka kan blandt andet købes hos helsebixen.dk, Matas, pukkathe.dk og pukkaherbs.dk

image

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Søndags morgenmad ??