"Død ved Lone" ??

Crossfit Copenhagen ?

For en lille måneds tid siden, flyttede Camilla til københavn, til dels pga. bedre muligheder for job og en mulig uddannelse. Det kan være rigtig svært at flytte, især når det er så langt fra hinanden, langt fra venner og alt det vante, derfor er det vigtigt at komme ud, finde nye bekendtskaber og få nye vaner der gør en glad. Vores store passion er jo crossfit og Ocr løb, heldigvis ændre vores løbe sæson sig ikke, da vi altid har kørt meget rundt for at komme til Ocr løb, og det bliver vi nok ved med. Men det er svært at træne sammen med de dejlige Viborg Vikings, i Boxen i Viborg, og det er faktisk den del af min fritid jeg savner allermest. Sammenholdet, træningen, de dejlige stunder, både uden for boxen og indenfor. Heldigvis er det ikke umuligt at træne Crossfit i København, og det kan måske blive ligeså godt som det er i Viborg. ?

Det er dog ret dyrt at træne hos crossfit copenhagen, i Viborg er det jo gratis hvis man træner hos Fitness World. Faktisk ser deres priser således ud: ?

Udklip

Desuden koster det 299 kr at melde sig ind. Meeeen, som de to heldige kartofler vi er, har vi faktisk begge vundet to måneders gratis træning,samt oprettelse. ?

2af3149d-01dd-429e-bcc1-264b077f7ecb

Selvom det nu kun er Camilla der er flyttet hele vejen til sjælland, så er Christina hoppet med på at træne i København også. Da mange af vores løb medføre hele weekender på sjælland, kan man ligeså godt udnytte det og få trænet lidt crossfit der også. Så hvis det er noget vi benytter, så fortsætter vi selvfølgelig træningen hos Copenhagen crossfit. Christina vil fortsat også træne i Viborg, som altid ?

Vi vil naturligvis komme med billeder fra cph crossfit samt udførlige indlæg omkring træningerne på sjælland. Så kan man jo selv overveje om det er noget man skal begive sig ud i ? Allerede nu kan vi dog afsløre at crossfit virkelig har fanget os ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

"Død ved Lone" ??