Sund, sundere, chili con carne ??

Søerne – CPH ❤

SÅ! Fandt jeg endnu en fed løberute i københavn, nogenlunde tæt på lejligheden. Denne løberute er en smule lang, bor man tættere på søerne er den selvfølgelig kortere, da ca. 4 af kilometrene (+-) er fra lejligheden til søerne, og hjem igen. MEN det fede ved søerne her i København, er at man kan forkorte ruten, da det er 5 små søer, der er opdelt af broer, så er man ikke i humør til en lang løbetur, kan man nøjes med at løbe en enkelt en af dem. Men idag tog jeg altså alle søerne, for at se hvor langt der var rundt og for at komme ud og se den smukke natur. ???

Søerne ligger tæt ved Tivoli, Botanisk have og Østre anlæg, så man er helt sikkert kommet forbi søerne en enkelt gang eller to, hvis man har været i København. ?

Vejret idag var helt fantastisk til en løbetur, der var en smule blæst, så man blev kølet lidt ned, når sveden begyndte at komme frem, og så er der virkelig smukt udenfor nu. Der er træer rundt om søerne, og der er fyldt med blade der er røde, gule og orange, virkelig dejlig efterårs stemning! Er man typen der samler kastanier, er der flere tusind af dem ved søerne nu også. ? (Fandt ud af at der lå kastanier på jorden, på den hårde måde. GODT man har en polstret numse ? just saying … så pas på derude)

Der er gode løbe stier rundt om søerne, man skal kun stå ved lys-kryds et par gange, men der er også lavet en tunnel et par steder, som man kan løbe under. Desuden er der lavet en opdeling til cykler og løbere/almindelige mennesker der er ude og gå, så man er fri for at springe til siden og frygte for sit liv, når man har musik i ørene. ?

14646689_10210371487062086_1334883618_oDer er altid mennesker rundt om søerne, faktisk er der mennesker overalt og hele tiden i København, men de fleste andre mennesker der er nede ved søerne, er også ude og løbe, så det er fint at løbe og se andre svede og kæmpe, det er kun vejen derhen der er en smule irriterende, fordi der er fyldt med almindelige flotte mennesker, der shopper, skal på arbejde, i skole etc. ?

Første del af ruten foregår ved et boligkvarter, og så igennem Fælledparken, herefter kommer den trælse del, hvor der er fyldt med flotte mennesker, busser, biler og cykler, men sidste del er så rundt om søerne, så største del af ruten er altså helt fantastisk flot! ???

Ruten var ialt 11,45 kilometer, så en ret lang rute, men det er også dejligt at man har lidt forskellige ruter man kan vælge imellem, alt afhængig af hvor god tid man har. ?

14647270_10210371455421295_1144230141_oDet kan godt være at vejret indbyder til indendørs træning, men vejret er faktisk rigtig dejlig i et par uger endnu, så det er med at nyde den smukke natur, inden det bliver for koldt og kedeligt!

//TeamPanduro

14672690_10210371454181264_1387115517_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sund, sundere, chili con carne ??