Tandoori kylling ?

Burning hot crossfit ☀️☀️☀️

Det gode vejr må siges og ha ramt danmark og også Viborg ???? vi klager ikke, men hold k*** hvor er det burning hot og træne i den varme 😱. Vindstille, solskin, 25 grader og crossfit, en lækker svedig kombination 😉
Da weekenden kommer til at stå på begrænset træning og øl med en veninde, måtte vi hellere komme afsted til en omgang crossfit og få gang i kroppen.

Nu er det ikke fordi vi har dovnet den hele ugen, men grundet tekniske problemer med bloggen, har vi ikke kunne lave de opslag vi gerne ville. Vi må da også indrømme at den har stået på noget mere rulleskøjte løb end crossfit de sidste par dage, da vi snart skal til berlin rulleskøjte marathon, og vi stadig er lidt usikre på benene. Derfor prioriterede vi det istedet for

Opvarming:
Den stod idag på
400 m løb, da vi skulle løbe meget senere blev det kun til en lille opvarmnings tur for at få gang i blodomløbet.
Herefter 2 runder med kettlebelt sjov
10 halos
10 goblet squat
10 swings
10 figure 8’s
10 russian twist

Skill:
Idag skulle vi lære lidt mere om dødløft, hvilket var udemærket, da det var længe siden vi har gjort os i det og øvelsen heller ikke er favoritten over dem alle, så vi “glemmer” lidt og lave den når vi træner i centeret.
Det handlede mest af alt om den rigtige holdning, fremfor et tungt løft idag.
Vi fik dog lov til liiiige og tage en tabata med dødløft inden vi skulle til dagens døds WOD (ja vi så godt da level 2 var færdige med deres træning, og de var helt brændt af)
8 runder, 30 Sek arbejde med de kg vi selv syntes var passende. Vi kørte med sølle 40 kg, da det alligevel blev til en del gentagelser, men energien ville vi gerne spare til den sidste del af træningen, så vi ville ikke køre på for fuld smadder.

WOD:
Every 8 min x 3
Altså 24 min fuld smadder.
800 m løb
21 kettlebelt swing 24/16 kg
7 pullups

En virkelig hård og svedig omgang grundet varmen og alt det løb. Men som altid en lækker træning 😉 nu står den på en gåtur med Winston og aftensmad 🐶🍴

image

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tandoori kylling ?