Sundere pandekager ☕

Crossfit på en kold søndag ❅?

Hej bloggen ! 😂
Vi havde egentlig planlagt at holde pandekage søndag, og bare fede den på sofaen, men eftersom at vi ikk var til træning igår, følte vi os en smule tvunget til at tage afsted idag. Grunden til at vi ikk nåede det igår, var at fredag efter turen til Tyskland, var vi mega tidligt oppe og alt for sent hjemme i seng igen, så humøret var der ikke til at tage til træning tidligt lørdag morgen, man skal jo også huske at lytte til ens krop en gang imellem, så vi tog en løbetur om søen i stedet for. MEN idag var humøret højt og trods snevejr og kulde kom vi afsted. 

Opvarmning i dag var selvfølgelig løb! Det så nogenlunde således ud:
800 m løb
2 x bear crawl
2 x lunges
2 x jumps
2 x lizard crawl
400 m løb
Man løb 800 meter som er rundt om bygningen samt rema 100, herefter skulle vi lave bear crawl, hvor man står på alle 4 med numsen i vejret, og så går som en bjørn, dette skulle vi gøre fra den ene ende af rummet til den anden, herefter skulle man lave lunges hele vejen tilbage, hoppe ned for enden af rummet igen og så lave lizard crawl tilbage, og når man endelig var færdig med det, skulle man lave øvelserne en gang til og så ud og løbe 400 meter.

Skills var idag shoulder press, hvor vi skulle lave 10 gentagelser kun med stangen, 10 gentagelser med lidt vægt, 6 gentagelser med lidt mere vægt og sidst 6 gentagelser med meget vægt. Vi kom op på 25 kg i alt, så det var ikk vanvittig tungt.

WOD Armrap 15, hvilket vil sige at det tog 15 minutter at lave. Det bestod af:
5 burpee
10 wall balls
15 KB swing 24/16 kg
20 hammerslag
Ja man fik ekstrem meget sved på panden, især fordi der var ret mange piger på holdet idag, så de lette hamre var aldrig ledige, så vi var tvunget til at tage de lidt tunge. Det gjorde bare at vi var tvunget til at ligge flere kræfter i, men vi fik faktisk lært teknikken nogenlunde, så helt slemt var det ikke.

Nu står resten af dagen på, en tur rundt om søen, lektier og muligvis lækre pandekager, det er jo trods alt søndag 😁

image

//TeamPanduro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sundere pandekager ☕