Nutella ruller ❤️❤️

Påsketræning ??

Påsketræningen i dag varede 75 minutter, det vil sige at den var en smule længere end normalt, den også sygt hård men VIRKELIG sjov, det er godt nok længe siden at træning har været så sjovt! Selvom vi blev pint i 15 minutter ekstra, så foreslog vi Dennis, som var træner i dag, at næste gang han lavede denne form for træning, så kunne den godt vare hvertfald 15 minutter længere 👊

Grunden til at træningen var så sjov, var at vi lavede en leg, hvor alle elementer fra crossfit blev bragt i spil, der var styrke, cardio og teknik, så var der nogle lette øvelser og de virkelig hardcore.

Opvarmningen idag stod på roning i 2 minutter, og slå på dæk i 2 minutter. Herefter lavede vi øvelser med bold, hvor vi skulle aflevere en medicin bold til vores makker. Først mellem benene og så over hovedet, så fra side til side, med et twist i ryggen, vi skulle også kaste den til hinanden, hvor vi så skulle squatte når vi skulle kaste, mavebøjninger hvor medicin bolden skulle afleveres til hinanden, og stræk til ryggen, hvor bolden skulle ind under maven, imens man lå på maven og så trilles frem til ens partner, dette skulle så gøres to gange.

Herefter kom det sjovt, Dennes havde lavet en bane, hvor der var stillet kegler op med et stykke papir i, banen var 6 kegler i et run. Man skulle i teams af 3, ro 200 meter, og så løbe hen og tage et sykke papir, og lave øvelsen der stod der på, herefter skulle man ro 200 minutter, tage et nyt stykke papir og lave øvelserne, ro igen osv. Hvert stykke papir havde forskellige øvelser, fx var første kegle altid noget med vægt på, og nogle var cardio, andre øvelser på viking niveau. Man kæmpede selvfølgelig imod de andre hold, selvom Dennis sagde at det ikke var en konkurrence, men hvem deltager i sådan noget, uden at ville vinde 😁. Vi var på hvert vores hold, for det mente Dennis at vi skulle. Vi fik nogle hårde øvelser, såsom 80 dødløft med 60 kg, 80 pull ups, 20 pushup handstand, 150 wall ball, 80 thruster osv. Selvom man skulle lave øvelserne som et hold, så er 80 pull ups altså stadig mange! Og når man så skal have energi til at kunne ro 200 meter imellem hver runde, så bliver man altså hurtig træt!

Det var virkelig en af de sjoveste men hårdeste træninger vi nogensinde har haft, men vi håber vi får lov til at prøve den igen. 👍

Vi hverken vandt eller tabte, men vi kom igennem et helt run, og det er vi egentlig meget stolte af – nu står aftenen på hygge med et glas rødvin og afslapning af kroppen, inden der er endnu mere påske – crossfit – sjov imorgen. I 2 timer!

//TeamPanduro

12899365_10208629702718566_2056031172_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nutella ruller ❤️❤️