Spinat vafler

søndagens WOD ?

Søndagens WOD stod idag på crossfit. Det var ikke fordi kroppen var helt opsat på at tage til træning, i løbet af ugen har vi trænet så meget arme og numse, at de gør ret ondt så snart man bare laver den mindste bevægelse. Men til træning, DET SKAL MAN. You don´t get the ass you want, by sitting on it ;).
Som alle andre crossfit timer startede vi ud med opvarmning, den bestod af noget
bevægelighed og mobilisering af skuldre. Dette gjorde vi ved hjælp af en lille bold, det gjorde overraskende ondt, men en rigtig god øvelse til at få løsnet op. Herefter lavede vi 3 runder med 8 lunges med store skridt, både med benet frem og benet tilbage, bearcrawl og long jumps. Long jumps er hvor man næsten kommer ned i squat position også eller bare hopper så langt frem som muligt, virkelig en øvelse der kan mærkes i benene.
Dagens skill træning bestod af Push Press, dette har vi efterhånden prøvet nogle gange, men det er svært så det er altid godt når man får nye tips og tricks så man kan øve sig endnu mere.
Dagens WOD:
2 runder med 40 push press med 40/30 kg, 40 box jump, 40 airsquat og en gang i minutter når træneren råbte, skulle der laves 3 burpees. Det var virkelig en træning der gav sved på panden ! Helt ubeskriveligt mange burpees blev det til, selv hvis vi ville, så tror jeg ikke træning var en mulighed mandag morgen. AVAVAV
Vi sluttede af med lidt udstræk, og med alt det træning vi har lavet i løbet af ugen, kunne det mærkes !

Nu kan vi holde velfortjent weekend og hviledag imorgen 🙂

image

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Spinat vafler