Mandags træning

Bodypump !

Idag stod træningen på noget lidt andet end den plejer, nemlig Bodypump ! Man skal jo prøve lidt andet træning, end kun løb og Crossfit. 😀 Bodypump er også styrketræning, så helt anderledes er det dog ikke. 

Bodypump træningen foregår med vægtstænger og skiver. Alle kan deltage på den slags hold, men det er en fordel, hvis man har kendskab til de mest basale styrketræningsøvelser, som vi heldigvis har opnået fra crossfit. Bodypump er en del af “Les Mills”-koncepttimerne, som bliver udviklet i New Zealand og benyttes i mere end 13.000 fitnesscentre i hele verden. Les Mills-programmerne skifter koreografi og musik hver tredje måned, så man kan derfor risikere at træne de samme ting et par gange. Hver tredje måned laves der en “Les Mills”-release, hvor nye trin bliver afsløret for alle. Efter den første måned må instruktøren ændre musikken og en del af programmet – men konceptet og opbygningen vil altid være ens, uanset hvilket center man besøger.
Det skal lige siges at vi havde lidt problemer med at følge med på de nye rutiner og tempoet, men efter 10 minutter, er man hurtigt med. Øvelserne foregår således at man tager de første øvelser meget langsomt, der bliver herefter bygget mere på, og til sidst sætter man det hele sammen og sætter tempoet op, så selvom man ikke er helt med, så kommer man det altså ret hurtigt. Ulempen ved at træne på disse hold, i stedet for cross fit, er at man ikke får helt så meget hjælp og der bliver ikke gennemgået noget teknik omkring øvelserne, så det er en god ide at man har en smule forstand på generelle øvelser, såsom squat, armbøjninger etc, men også dødløft er en god ide at have styr på. Ellers er det super fedt at træne Bodypump, der er tempo på, og man kan VIRKELIG mærke det i kroppen, både under lige efter, men også et par dage efter.

Lige efter træningen fik vi smagt på Arlas nye proteinvand med grape smag, den kan anbefales !

Fun facts:
På en enkelt time, på et bodypump hold, er der som tidligere beskrevet, træning med vægte, og pulsen får også en tur! Et super godt hold til forbedring af kondition, ens generelle styrke og opnå en fast og markeret krop. Men man forbrænder faktisk 600 kalorier som kvinde, og 750 kalorier som mand (Cirka). Det svarer altså til en hamburger med pomfritter på Mc. Donalds!

//TeamPanduro

IMG_5625IMG_5626

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mandags træning