Dagens træning ★??

Workout of the Day ??????

Vores weekender plejer at være tætpakket med forkellige løb, men eftersom at der er pause fra det pga årstiden, så har vi en hel del tid til træning weekenderne. Vi har derfor tilmeldt os en masse forskellige hold, både cross fit, core, stram op osv, og helst så tidligt som muligt. På den måde starter lørdagen super fantastisk, træningen er overstået, så det skal man ikke tænke på resten af dagen. Vi havde derfor også tilmeldt os et hold idag.

Igen bestod dagens træning af cross fit, det er virkelig den ultimative måde at starte lørdagen på, med en omgang svedig træning for lige at frisk. Normalt er vi vilde med at starte weekenden ud med en lang løbetur, men vejret er bare ikke indbydende, og for at vi ikke skal miste modet og stoppe med træningen helt, bruger vi alle de alternativer vi kan, sidste år gik træningen nemlig ned af bakke i de kolde måneder, og det er bare så hårdt og træls at starte helt forfra inden ens halvmarathon starter, mere hårdt og træls end lige at tage sig sammen i den kolde tid ! Plus vi også lidt har forelsket os i cross fit, det bliver kun bedre hver gang man er til træning, for det er så varierende træning på trods af at det er præcis samme udgangspunkt hver gang, også er det bare pisse fedt lige at lære teknikerne igen, så man undgår skader 100 %.
Vi har også haft forskellige trænere hver gang, og alle er bare så dygtige og kan give helt nye tips og tricks hver evig eneste gang, også er “boxen” aka centret bare fyldt med positive mennesker og trænere som bruger humør i dagens træning, så det både er sjovt, lærerigt og hårdt at træne. Det har en del at sige, hvis man skal træne nogle gange i ugen, man vil jo gerne glæde sig til dagens træning og ikke bare ha det overstået.
Dagens træning foregik idag således:

Vi lagde ud med opvarming som bestod af 2 min sjip, hvor pulsen kom op da man lige fik lært teknikken igen. Så var der en smule teknik træning med kettlebelt, også kom resten af opvarmningen ellers. Vi lagde ud med at svinge vores kettlebelt 10 gange rundt om os selv, lavede 8 swings, hvor man går lidt ned i knæ og skubbe kettlebelt op med hofterne, 6 russ twist, hvor man ligger på ryggen og tager sin kettlebelt fra den ene side til den anden for at træne maven, 4 pushups på selve kettlebelt, 2 burpees, spiderlunges ned i den anden ende af hallen, det er hvor man laver en Walking lunges også tager man den ene arm i jorden og den anden kigger man efter mens man løfter den op i luften, og tilbage turen bestod af bearcrawl som vi lærte til sidste træning. Dette gjorde vi 2 gange inden træningen kunne begynde. Vi lagde ud med lidt mere teknik om brugen af kettlebelt, også havde hun lavet en lille pres runde hvor vi trænede core ved at lægge i planken og lave diverse øvelser.

Og så kunne dagens træning begynde ! Træneren havde valgt at kalde vores WOD for “amrap12 + 2”. Den bestod af 5 shoulderpress med kettlebelt venstre hånd, 15 m Walking lunges med kettlebelt, 5 shoulderpress med kettlebelt højre side, 15 m jumping squats, og dette fortsatte i 12 min, hvorefter vi fik 1 min pause også sluttede vi af med 2 min kettlebelt swing. En træning som virkelig gav sved på panden, men så er lørdagen ligesom igang 💦💪🏼

image

// TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dagens træning ★??