Sko, sko og atter sko ???

Fjolle træninger ??

Nogle gange kan dagene godt blive lidt lange, når man går på skole og har fag som bare ikke siger en ret meget ? Ja det er hårdt til tider og svært at komme ud af sengen. Tit og ofte er motivationen pist væk og man har mest af alt lyst til at droppe ud og blive noget helt andet …

Men nok om det, nu skal det ikke blive et langt trist og kedeligt indlæg, med deprimerende tekster og regn der klasker mod ruden, for vi lægger nemlig mere vægt på det positive i hverdagen end det negative ! Så så længe der er flere positive ting end negative, er skolen/jobbet til at holde ud.

Derfor er det også vigtigt for mig (Christina) at der er ting jeg kan se frem til at lave når jeg har fri, for der har jeg behov for grin, fjollerier og kunne koble helt af. Det hjælper træningen mig 100 % med. (Det hjælper også på det at det snart er sommer, man har en dejlig kærester, gode venner og den sødeste lille hund ?)

Nogle gange kan det godt fremstå som om der altid er 100 % fokus i træningen og meget seriøsitet, det er der selvfølgelig også, men nogle dage bliver det mere til fjolle træninger end reelt træning.

Fx da der skulle trænes til crossfit open workout 17.4, der lavede min kæreste og jeg (Christina) en lille Instagram film hvor vi fjoller lidt med 17.4, for det hele behøver ikke og være så seriøst altid.

Og sidst os jyder besøgte sjælland, blev det også til til fjollerier. Bevis på dette ses her

Andre “beviser” på lidt useriøst træning er billederne her under.
De fleste gange er det efter en træning, hvor man bare går og laver lidt fis og ballade. Nogle gange tager det hele overhånd og hele træningen ender i useriøsitet, men det skal der også være plads til ?
Og helt andre gange bliver man bare fanget i uheldige positioner i en opvarmning som er endt ud i lidt snak ?

Fjolle træning hjælper en til at få trænet bare en smule, også efter en ekstra lang vagt. Det hjælper med gode veninder og især ens kæreste. ??

Faktisk var sjov træning og fjolleri allerede en del af vores træning da vi startede. Billedet herunder er fra 2014, da vi trænede sammen i Vejle.

Ikke alt behøver være så seriøst, fis og ballade er også en vigtig del af træning, det gør det MEGET lettere at holde motivationen oppe, lidt ligesom nyt tøj og sko ??

Flere billeder og videoer kan ses på vores Instagram profiler

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sko, sko og atter sko ???