YGIG - workout ???‍♀️?

Øllebrød ??

Her den anden morgen var jeg kommet ud af døren lidt for sent, derfor nåede jeg ikke at spise morgenmad. Det er ellers noget jeg plejer at priotere højt at få spist, men nogle gange glippe det altså. Derfor var jeg nødt til at tage et smut forbi 7-eleven og købe lidt morgenmad jeg hurtig kunne spise på jobbet. De har et helt fantastisk udvalg i min 7-eleven, man kan få havregrød og alt mulig andet lækkert palæo mad! Jeg valgte at købe en portion øllebrød med vanillecreme på toppen. Kender i ikke det at man ser noget og tænker på en oplevelse fra barndommen? Sådan var det altså med mig og det her øllebrød. Jeg kunne pludselig huske smagen fra barndommen og huskede egentlig hvor vild jeg er med det! Godt nok var det her en fancy-københavner-smart øllebrød, men det smagte af noget lignende. Derfor valgte jeg at lave en stor portion øllebrød, til mig og kæresten, så vi kunne få den helt gamle, klassiske og originale øllebrød! ???

Det er faktisk utrolig nemt at lave. Det du skal bruge er:

350 gram Rugbrød. mørkt
5 dl. Vand
7.5 dl. Mørkt hvidtøl (2 stk hvidtøl)
50 gram brun Sukker
2.5 dl. Piskefløde til topping

Rugbrødet må gerne være noget der har lagt et par dage, der må selvfølgelig ikke være mug på brødet, men det gør ikk noget at det er en smule tørt. ??

Som topping brugte jeg også jordbær og blåbær ovenpå flødeskumen, men det var bare for at gøre den mere sommer agtig. ???

Du gør således:

Brødet skæres i terninger, udblødes i vandet og koges 20 min. Har man købt et helt nyt og friskt rugbrød, tager det ikke 20 minutter at få blødt.

Det hele gnides gennem en sigte. Øllet tilsættes og suppen koges ca. 10 min. Det smages til med sukker.

Man kan sagtens fryse øllebrød, men det smager så godt at det aldrig nåede så langt hos os. ?

IMG_3412

Øllebrød er dog lidt farlig at servere for gæster, enten elsker man eller også hader man det, så skal man lave lækkert morgenmad til besøgende, så ville jeg nok satse på havregrød eller pandekager. ?

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

YGIG - workout ???‍♀️?