Broccoli boller ???

YGIG – workout ???‍♀️?

Nogen gange går der bare alt for meget styrketræning i den, og man glemmer helt at Cardio også er rigtigt vigtig for at holde formen. Det er altid det mest kedelige at løbe, cykle osv helt alene, det indrømmer jeg da gerne, det er også sindssygt hårdt, på en helt anden måde end styrketræning er og det er måske grunden til at der er skåret så meget ned på løbetræningen. Derfor havde jeg fået lov af kæresten, til at lave dagens trænings pas, og den bød på en masse cardio. (Noget han fortrød bittert senere hen). ???

Nu da det var søndag så brugte vi det meste af dagen indendøre, på at se film og hygge med hundene. Vi ventede og håbede egentlig også på at vejret blev en smule bedre, men da klokken blev 13, gad vi ikke vente mere, så vi snørede skoene og kørte ud til en atletikbane i Gentofte. ????

Træningen løs således: ??

1 runde på atletik banen af 400 meter og 10 mavebøjninger. Herefter løber den næste. Så løber man 1 runde af 400 meter og laver 9 mavebøjninger, og så løber den næste. Sådan fortsætter man indtil man når en enkelt mavebøjning og man hermed har løbet 4 kilometer hver. Man kan også sagtens ændre den og lave burbees, armbøjninger, lunges eller andet man lige kan finde på ude i naturen. ???

IMG_3401

Efter træningen ville vi have spillet squash indendøre i hallen ved Svanemøllen, men de havde desværre ingen ledige haller, først sent på aftenen, så det gad vi ikk vente på. ?

Vi tog en tur ud til Charlottenlund strand, for at se deres nye trænings faciliteter, men det var blevet alt for koldt, og ærligt så var det ikke de fedeste trænings ting de havde sat op. ??

IMG_3411

Men alt i alt var det en rigtig god omgang cardio vi fik lavet idag, og mon ikk at jeg nok skal få sneget en træning som denne ind i programmet en anden god gang. ? Han var ikk helt fan af min træning, og han syntes også det blev lidt presset til sidst, men tror det var kulden og regnen der gjorde det ekstra hårdt. ???

IMG_3399

Når jo … sådan her ser man ud efter YGIG træningen, og ens kæreste syntes man skal lege fotomodel ???

IMG_3397

Ellers en super dejlig dag. Lidt koldt, men man får jo varmen af at løbe.

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Broccoli boller ???