Juleby midt i København ??❤️?

Klatretur og crossfit julekalender ????

Lørdagen blev (for Christinas vedkommende) brugt på en lille bytur, som af en eller anden grund blev meget senere end planlagt.
Derfor blev søndagen ikke helt som planlagt, der var nemlig tøse crossfit “mave, baller og lår”, som vi skulle ha deltaget i. Men grundet den sene bytur, blev det desværre ikke til noget alligevel.

Dagen skulle dog ikke spildes helt, så Lea, jeg og nogle andre crossfit tosser valgte at tage op på GIV idrætshøjskole for at lære at klatre.

IMG_0438

Viborg Klatreklub har i sin åbningstid lejet Gymnastik- og Idrætshøjskolen ved Viborg’s (GIV) indendørs klatrevæg. Væggen er 12 meter høj og byder på 2 lodrette samt 4 overhængende sektioner. Vi nåede “kun” at klatre på den nemme sektion og i deres boulder rum. Næste gang er vi dog klar på mere, for det var skide sjovt men samtidig også vildt hårdt !

Se film ?? IMG_0443

Ydermere har medlemmer af Viborg Klatreklub adgang til udendørs klatrefaciliteter på GIV. Dette består af en stor kunstig klippe, i daglig tale kaldet ?Bjerget? eller ?Klippen?. Adgangen gælder 24/7/365 hvis man selvfølgelig er hardcore … hvilket vi bestemt ikke var idag, vi var ramte og ynkelige, så vi blev indendøre i varmen.
Plus det kun er folk med udendørs sæsonkort som må klatre det de vil på den udendørs væg hele året. Derfor kunne vi desværre heller ikke være udendørs idag. For at kunne købe et sæsonkort skal du være medlem af en klatreklub under Dansk Klatreforbund. Koster 1200 kr for et år, hos Viborg klatre klub.

IMG_0448

Søndag den 20. november 2011 indviede klubben sit nye boulderrum på GIV. Medlemmer af Viborg Klatreklub har adgang til boulderrum når klubben har sin åbningstid. Adgangen gælder også 24/7/365, dog kun fem klatrer af gangen.

Normalt er der prøve aften 1 gang i måneden, og det er altid den sidste søndag. Vi var dog heldige at vi måtte få lov at være med idag, da der alligevel var en del instruktører og klatrere tilstede.
Vi startede ud i boulder rummet, da den høje mur virkede lidt skræmmende. Boulder rummet blev hurtigt fyldt, så derfor valgte Lea og jeg at gå ned og forsøge os med den store væg. Samtidig kunne vi også lave crossfit julekalender, nemlig vores egen fjollede fortolkning af “mountain climbers”

IMG_0446

Er man selv interesseret i at prøve en klatretur er det bare at kontakte en fra Viborgklatreklub.dk alle informationer står på hjemmesiden, og de er super flinke til at hjælpe, instruere og presse en smule så grænserne bliver rykket.

IMG_0436

Alt i alt en rigtig god dag ??

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Juleby midt i København ??❤️?