Fuld gas på HERO tirsdag ??

Død ved Lone ?

Da jeg på forhånd ved at weekenden kommer til at stå i fødselsdagens tegn i skønne vejle, er det med at give den fuld gas med træningen, så samvittigheden kan bære alt det lækre mad og kage weekenden kommer til at byde på ?

Næsten hver onsdag er det Lone der er instruktør, Lone er crossfit Viborgs kvindelige maskine, hun er i en vanvittig form hvor vi andre ikke kan følge med. Faktisk er hun så dygtig at hun ofte køre wods med rx i drenge vægten fremfor rx i kvinde vægt som vi andre fesne tøser køre med. Men derfor ved man også at når Lone står på programmet, så får man noget ud af træningen ! Idag var ingen undtagelse ?

Opvarmning:
Vi startede stille og roligt ud med at opvarme alle led, både med pind og uden pind.
Herefter lavede vi en masse makker øvelser, hvor vi kom hinanden nær. Vi lavede blandt andet push ups på makkeren som lå i planke, trillebøre frem og tilbage i hallen, squat hold hvor man skulle holde i hånd og derved holde balancen + lidt andre øvelser. Det blev lidt en fjollet opvarmning, for vi så allesammen skøre ud, men til gengæld havde vi det skægt imens.

Styrke:
Lone køre næsten altid et lille styrke pas inden WOD. Hvilket jeg personligt syntes er super lækkert, da man så får lov at bruge sine kræfter og se hvad man kan og om man måske har rykket sig.
Lone havde lavet en lækker KB complex, som er en serie af øvelser med KB.

KB complex:
4 runder h+v 16 kg
8 dødløft
6 cleans
4 shoulder to overhead

Vægt: AHAFA (As heavy as form allows)
Til at starte med var det rimelig let, men ved 6 runde begyndte ben og arme at syre til. 16 kg lyder måske ikke så tungt, MEN ??? dødløftet var et alternativt dødløft og skulle laves på et ben. Eksempelvis: højre fod i jorden med strakt ben, men venstre ben skulle tilbage også skulle venstre arm ned at røre gulvet med KB i hånden. Virkelig udfordrende for balancen ??

WOD:
Makker ?
AMRAP 15
20 wallballs YGIG
10 synkrone burpees
20 dødløft YGIG
10 synkrone burpees

IMG_0045

Vi nåede 4 runder plus 15 wallballs. Det var sindssygt hårdt og sveden dryppede af os allesammen ??
Derfor var det meget heldigt at Sune gav flødeboller efter træningen ? VELFORTJENT !

Vi forsøgte at filme træningen, men fik ikke sat mobilen så godt. Da Lone råbte “VI BEGYNDER OM 10 SEK” blev mobilen hurtigt placeret og trykket start, så alt vi fik filmet var loftet og en wallball i ny og næ ? helt vildt ærgerligt, for vi lavede ellers noget flotte synkrone burpees som gerne måtte ha været foreviget.
Men vi må prøve igen ved næste makker WOD.

Sådan så ca hele videoen ud??

IMG_0058

 

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fuld gas på HERO tirsdag ??