Turist i Kbh ???

Daith piercing ??⭐️??

Som de fleste nok har opfattet, så er det yderst populært at få lavet en Daith piercing. En Daith piercing er en såkaldt migræne piercing, så den skulle faktisk hjælpe på migræne, hvis man lider af den slags. Det er ikke fordi at vi lider af migræne ofte, men hvis man nu kunne slippe helt for migræne, så kan man da ligeså godt prøve det. ?

Vi har ikk fået lavet vores piercing samme sted. Christina har fået lavet sin i Kolding og Camilla fik lavet en i Kbh. Da mor havde fødselsdag tog vi begge til Kolding, hvor Christina fik lavet hendes, og efterfølgende fortrød Camilla ekstremt at hun ikk fik den lavet. Derfor har vi prøvet forskellige piercing shops. ?

Stedet i Kolding hedder House of ink. House Of Ink Kolding ligger virkelig centralt, den ligger faktisk lige ved siden af vores sædvanlige spraytan dame, som vi brugte meget da vi boede i Vejle, så det var super nemt at finde shoppen. House of ink Kolding fremstår som en virkelig pæn, nydelig og ren shop. De laver tatoveringer og piercinger og så sælger de også smykker. Hende der lavede piercingen er fuldtidsansat piercer, hvilket betyder at hun udelukkende laver piercinger, og det betyder at hun måske er lidt bedre til det, end hvis hun brugte alt sin tid på at tatovere i stedet for. Hun var en virkelig sød dame, der snakkede en igennem hele processen, hun fortalte om hvor man måtte få skudt piercinger i henne i ørene og hvor de absolut skulle pierces i hvis man ville have en speciel en. Vi havde faktisk begge fået skudt en i, i brusken i øret, som hun tog ud for os, og så forstod vi pludselig hvorfor den skulle have været piercet i, og ikk skudt, når man skyder en piercing i, bliver huden helt flosset og den ryger dermed hurtigere ud og det er sværere at få den til at hele.. men anyways … hun piercede altså den her Daith piercing i, og den er faktisk rigtig pæn.

Kbh shoppen hed Gorlub og ligger rimelig centralt i Kbh. Gorlubb Piercing er en pæn, lille og fin butik, med super søde ansatte. Gorlub er faktisk en af Danmarks ældste piercing shops, så de har en del erfaring, de kan hjælpe med piercing, smykker, pasning, pleje og hvis man skal have den skiftet ud. Man kan tydeligt mærke at man var i Kbh, og ikke Jylland længere. Intet negativt om Kbh, men folk er virkelig specielle herover og de hviler mere i sig selv. Receptionisten fx var ikke længere en mand, men havde fået lavet bryster (måske også andre ting, Who knows ?) hans hår var langt og lyserødt, og så havde han/hun ikk en eneste skægstubbe i hovedet. (Det skal siges at min kæreste der tog med ind for at få piercingen lavet, troede det var en pige, og han var dybt chokeret da jeg fortalte det altså var en sød mand.) Men receptionist manden var virkelig sød og hjalp en super meget, både med smykkevalg af tykkelse og design, fortalte hvordan den skulle renses osv, så han gjorde sit job super godt ??????????, men den var nok ikke helt gået i Jylland. Se video herunder af forløbet i Gorlub. ??


Selvom vi ikke helt ved om den virker mod migræne, så er vi allerede helt vilde med den! Man skal lige vænne sig til at man ikk kan sove på den side af hovedet, men det er VIRKELIG det værd! ????

//TeamPanduro

IMG_1645

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Turist i Kbh ???