Fødselsdag ? ♥

Turist i Kbh ???

Jeg må indrømme at København er en stor by, måske en lidt for stor by til hvad vi er vant til, MEN nu bor man herovre, og så kan man da ligeså godt få det bedste ud af det. Derfor var det super fedt, at have tiden til at lege lidt turist, og få set dele af København alle ved eksistere, så man lære lidt om kulturen og historien. ?

På en dejlig og solskins fuldt dag, tog vi op i Rundetårn og fik set Kbh fra oven. Rundetårn er et 41,55 meter højt observationstårn, der ligger i Købmagergade i Indre By, København. Øverst er der et observatorium. Tårnet er særligt kendt for sin spiralgang, der fører næsten hele vejen op til udsigtsplatformen. Man tager spiralgangen det meste af vejen op, og undervejs kan man gå ind og se på kunst, få småkager, se noget af det gamle tårn eller få lidt kaffe (for nogen mennesker kan det åbenbart være ret hårdt at gå hele vejen til toppen uden stop). ?

Når man kommer højt nok op skal man gå op af en trappe, og så kommer man udendørs og kan se udover hele København. Super hyggelig tur, og man kan nemt få overblikket over hele byen så højt oppefra.

Lidt hurigt info om Rundetårn: Det er et af Danmarks mest kendte bygningsværker. Rundetaarn blev bygget af Christian 4. mellem 1637 og 1642. Tårnet er første del af Trinitatis Komplekset, der forenede kirke, bibliotek og observatorium i en bygning.

Uanset hvilken by du bor i, så er det altså super sjovt at lege turist! Man behøver ikke være nytilflytter, man kan sagtens finde nye og spændende attraktioner og lære en hel del om en by, også selvom man har boet der i flere år ! Nogen gange skal man også gøre noget nyt og anderledes, så kom ud og leg turist og hyg dig ?

IMG_8058

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fødselsdag ? ♥