Strong viking ???

Frugt dessert ??

Vi elsker ? frugt! Det er endnu en ting vi ikke kunne leve uden! Så den anden dag da vi fik lyst til noget sødt og nemt, lavede vi lidt lækkert frugt med Råcreme. Et super fint let og lækkert bud på en dessert.

Til råcreme skal der bruges:
2 æggeblommer, pasteuriseret
2 spsk. flormelis
1 vanille stang
2,5 dl piskefløde

Start med at pisk æggeblommerne og flormelis, tykt og skummende. Kom herefter vanille korn fra vanille stangen i cremen. Pisk fløden til flødeskum og vend det sammen med æggemassen. Det er en creme der er bedst hvis man laver den lige inden den skal serveres. Hvis man skal have et ekstra pift til sin råcreme, kan man komme lidt likør, spiritus, appelsinsaft eller citron i. Alt efter smag og behag.

Vi lavede lidt abemad (frugter) af:
Grønne vindruer
honning melon
Banan

Man kan selvfølgelig bruge alt slags frugt. ????

Er man en lille chokoladegris kan man komme lidt hakket chokolade på toppen. ?

Det gode ved denne dessert er at frugten kan man spise uden cremen og cremen kan man spise ude frugten, men sammen smager det også fantastisk. Det er en dessert der bare tager frugten til lidt nye højder og så er det vidst den nemmeste dessert nogensinde.

//TeamPanduro

14513595_10210227923633090_685679533_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Strong viking ???