Konditaget Lüders ? ?

Strong viking ???

footer-logoI weekenden var der Strong Viking i København (Roskilde). Meget spontant klokken 21:00 fredag aften, blev der skaffet billetter, og lørdag klokken 12:00 skulle der løbes! ? Strong Viking er en smule anderledes end de fleste andre Ocr løb. Strong viking er ikke et race, selvfølgelig løber man en rute, men man får ikke medalje, og der er heller ingen tidstagning. Grunden til det, er at ved Strong Viking handler det ikke om at komme igennem forhindringerne og komme først i mål, ved strong viking bliver man forvandlet til en sand viking, og når man er en viking handler det om at alle andre vikinger også skal igennem forhindringerne, man hjælper folk og hygger sig på ruten. 

Man kan tydeligt læse fra deres hjemmeside, at de ikke gå op i tider, og elite deltagere, men mere deres historie om vikinger:

“Vores historie går tilbage til vikingernes tid. Vikingerne kan bedst beskrives som hårde, eventyrlystne, stærke og brødre. Denne legendariske kvaliteter, du har brug i vores forhindringsløb. Et forhindringsløb, storm track, obstacle race eller hindring race er et event, hvor løb er kombineret med forhindringer.  Strong Viking Ostacle Run har som mission for at teste den fysiske og psykiske tilstand blandt deltagerne. Oorah! Det første forhindringsløb fandt sted i England i 1987 da den britiske soldat Billy Wilson opfandt et 15-kilometer langt storm track til hans event ?Tough Guy?. På det tidspunkt blev forhindringsløb introduceret i Amerika. Sporten blev populær, og organisationer som Tough Mudder, Spartan Race og Warrior Dash opstod i USA. Are you Strong Enough to be a Viking og erobre forhindringer som Walhalla Steps, Fjord Drop, Storm the Castle, Thor?s Lightning, The Iceman, Flying Ragnar & Raise the Sail? Tag dine venner og erobre det bedste forhindringsløb i verden! Vælg mellem Lightning 7 kilometer, Warrior 13km eller Beast 19km! Vælg din udgave, start din træning og erobre din frygt! There?s only one place in the world where you can become a Viking? This is Strong Viking!”

14488811_10210227840671016_390073807_o

Det blev kun til den korte rute på 7 kilometer med 20 forhindringer, da det var de eneste billetter der var til salg. Man kunne også løbe enten 13 kilometer med 30 forhindringer eller 19 kilometer med 40 forhindringer. Også kaldet Lightning, Warrior og Beast.

På den 7 kilometer lange rute, startede vi med at skulle over Walhalla walls, hvilket var en høj mur man skulle over, her hjalp alle hinanden med at komme over, og stemningen var super fed! Herefter kom vi til Dragon ropes, hvor man skulle klatre op i et reb og slå på en klokke. Endelig kom vi til en forhindring der var en sand viking værdig, her skulle man bære en anden viking, og på halvvejen skulle man bytte – virkelig sjovt og anderledes. Der var også en forhindring der hed Log Road, man hurtigt kunne beskrive som en hurdle uden tidstagning og med længere afstand. Så kom vi til endnu en sand vikinge forhindring, nemlig hammerkast, her fik man et forsøg til at ramme en lille plade med sin hammer, ellers skulle der tages 10 burpees. (Vi tog ingen burpees OORAH, sande vikinger!). Der var en balance bum, og en balance bum hvor man skulle slås med skjold og “sværd” og få den anden væltet ned. Selvfølgelig var der også en masse mudder, monkey bars, rampe OG deres sygt fede og sjove vandrutsjebane!! Selvom de fleste forhindringer går igen fra andre forhindringsløb, var teamet gennemført og det var en rigtig god oplevelse på løbefronten.

 

//TeamPanduro

14501842_10210227840591014_1301505794_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Konditaget Lüders ? ?