Cheesecake ala Toffifee ?

Konditaget Lüders ? ?

Så fik man prøvet det nye konditag. Nu er der nok nogle af jer der tænker, hvad er et konditag? Jo ser i, Konditaget Lüders er Nordhavns nye aktivitets- og byrum. Et super fantastisk alternativ, til brugen af toppen på et parkeringshus! Konditaget Lüders er et 2.400 m2 offentligt byrum med faciliteter til træning, ophold og leg. Faciliteterne ligger på taget af P-hus Lüders på Helsinkigade i Århusgadekvarteret i 24 meters højde. Der er offentlig adgang til Konditaget, og der er aktiviteter for alle, unge som gamle, og så er udsigten et besøg værd! ?

14536544_10210222255411388_115054169_o

Konditaget er lavet, for at understøtte et aktivt udeliv, leg og ophold. Faciliteten tager sin begyndelse ved trapperne på to af parkeringshusets facader, hvorfra  man som bruger kan bevæge sig op til husets tag. Trapperne har en dobbelt funktion idet de udover trappe også kan benyttes som løberute, øverst og nederst er der en knap man kan trykke på, så man kan se hvor hurtig man kan tage alle trinene, og om man forbedre sig. På P-husets tag er temaerne løb, crossgym og ophold. Der er en masse forskellige typer af underlag, stativer og bænke er placeret, der gør det muligt at lave varieret træning. Der er desuden bænke, gynger og små trampoliner, så man kan som børnefamilie sagtens få et par timer til at gå deroppe.

  • Crossgym træning
  • TRX træning
  • Box jumps
  • Løbetræning (på trapperne og 60 meter sprintbanen på taget)
  • Panna fodbold
  • Trampoliner
  • Gynger
  • Klatrespiral

Taget er et super fint alternativt, og det er virkelig flot lavet, men men men.. Det er ikke den vilde/hårde træning man kan lave deroppe. Man kan sagtens løbe rundt, og tage banen som en slags forhindringsbane, eller man kan lave lidt Trx deroppe, men der er også et par fejl. De har fx et torv man skal klatre op af, men er man højere end 1.80, kan man nå toppen af rebet, og desuden hænger rebet fast både øverst og nederst, så man kan ikke bruge den normale teknik, med at svinge rebet om benet, og på den måde bruge både arm og ben for at komme op. Derudover var armgang stativet allerede ødelagt, røret som holder sammen på det hele øverst, var knækket, og var holdt oppe af en blå ekstra søjle. Det var også ærgerligt at der ikke var mulighed for at træne med Trx og kettelbells, da det udstyr var låst inde, selvom vi var der ved eftermiddagstid.

Udover de små fejl, er det et smukt og hyggeligt sted at træne. Man kan sagtens løbe en tur derhen, og så træne let, og så løbe hjem igen. Men banen er ikke helt så god som fx. Skovbanen i Vejle ? Skovbanen Vejle ?, men et okay alternativ, i stedet for at træne i dit lokale center hver aften!
//TeamPanduro
14488883_10210222264091605_1080310223_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Cheesecake ala Toffifee ?