Lækre Reebok toppe ❤️❤️

Cheesecake ala Toffifee ?

Der er ingen tvivl om at vi er sukker grise ?? .. Kunne man leve af sukker, gjorde vi det! Lige for tiden ligger alle billeder op af deres lækre chokolade kager, fyldt med jordbær, hindbær og massere af Toffifee.. At se så lækre kager hver dag på sin Instagram feed, gjorde at vi fik lyst til at lave vores egen über lækre kage med en masse Toffifee. Vi valgte at lave en simpel cheesecake, tilsat lidt ekstra !

Til bunden brugte vi:
300 gram digestive kiks
150 gram smør

Det er fuldstændig ligegyldigt om du køber de dyre digestive kiks, eller de billige, man blander det sammen med smør, så det smager rimelig ens, uanset pris. ?

Der skal bruges en karamel/nougat sovs til cheesecake fyldet, samt til pynt. Man kan godt undvære den, og så komme noget karamel sovs i, istedet for. MEN denne hjemmelavet nougat sovs smager seriøst himmelsk!

Nougat/karamel sovs:
200 gram Sukker
60 gram smør
1 1/4 dl piskefløde
En stang vanille
100 gram nougat

Selve cheesecaken: 
400 gram Philidelphia
6 tsk flormelis
en smule hjemmelavet karamel/nougat sovs, alt efter smag.
Fløde, efter smag og behag. (Vi købte en ½ liter fløde, og vi fik faktisk brugt det hele, det meste brugte vi til sovsen, resten til selve cheesecaken)

Topping:
Hakkede hasselnøder og Toffifee.

Start med at lav bunden. Vi brugte en smart minihakker, som smuldre kiksene helt fine. Smelt smørret og bland det hele sammen. Kom det op i den form du nu vil lave. Vi lavede 4 små kager, af en springform, man kan sagtens lave en stor, det er alt efter hvad man har lyst til. Sørg for at bunden er mast helt tæt og kompakt sammen, og stil den på køl, imens du laver resten af kagen,

Nu skal du til at lave karamel/nougat sovsen, den gav en del problemer, så frygt ej! Vi andre havde også problemer her. Smelt sukkeret i en gryde, det skal være lidt brunt, men ikke brændt. Tag gryden af varmen og kom smørret i, lidt efter lidt. Det er vigtigt at du pisker på livet løs, ellers kommer der store sukker klumper. Herefter sætter du sovsen tilbage på varmen, og kommer fløden i. Igen sørg for at piske som en gal!

Tag sovsen af varmen, når du har opnået den konsistens du ønsker, og kom vanille og nougat i. Lad karamellen køle lidt af, inden du bruge den til selve cheesecaken.

Pisk smøreost og flormelis sammen, vi brugte en håndmixer, da flødeosten er ret tung at stå og piske i hånden. Pisk fløden til flødeskum, og vend det sammen med smøreosten. Tilsæt en den af din karamelsovs, smag til undervejs, og tilsæt ligeså meget du vil. Gem eventuelt lidt, da det kan bruges i bunden af kagen.

Tag kiksebunden ud af køleskabet. Køm hakkede hasselnøder på bunden, samt din karamel/nougat sovs, kom herefter din smøreost blanding på. til du syntes den har den perfekte højde. Pynt harefter med hasselnødder, Toffifee, eventuelt hakket chokolade og lignende. Man kan sagtens bruge hele Toffifee, men man kan også hakke dem, og drysse dem over kagen.

Kagen skal stå et par timer på køl, inden den kan spises. Men det er ventiden værd!

Guffe guf !! – Virkelig en kalorie bombe der vil noget. Hold op hvor er det lækkert.

//TeamPanduro

14456727_10210199592804837_14986187_o

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lækre Reebok toppe ❤️❤️