Kompression - Vores holdning ??

Nutella ❤️ – Need i say more ?

imageIngen hemmelighed at vi som så mange andre er helt pjattet med Nutella, det er simpelthen noget af det bedste der findes ! Man kan spise det på brød, i kage, lave drinks med det eller bare spise det med en ske, uanset hvad man bruger Nutella til, smager det fantastisk! (Ja vi er rimelig begejstret for produktet). Da vi derfor så et billede af denne lækre Nutella stjerne, måtte vi på opdagelse efter en opskrift og en video af en udførelse. Den er super nem at lave, men ligner et mesterværk også smager den himmelsk kan vi godt afsløre ! I får opskriften her:

3 dl lunken mælk

50 g gær

1 æg

75 g flydende smør

1 spsk sukker

1 tsk salt

600 g hvedemel

Det man gør er at lune mælken, tilsætte gæret og lad det blive opløst i mælken. Tilsæt derefter flydende smør og æg, smøren må ikke være for varm da den så ødelægger gæret. Tilsæt salt, sukker og mel og bland det godt sammen så der ingen klumper er. Hæld melet i lidt efter lidt, da der nogle gange skal bruges mere eller mindre end de 600 g. Så skal dejen hæve i 30 min hvorefter den er klar til mesterværket 😍

Det vi plejer at gøre er at dele dejen i 4 lige store dele og flade dem ud så de alle er fine glatte og runde. Så smøre man nutella på den første klump dej, efter man har lagt den på bagepladen ??og kommer dej nr 2 ovenpå, smøre nutella på, ligger dej nr 3, smøre nutella og ligger så den sidste ovenpå. Vi folder siderne sammen, da stjernen så bliver pænere, så det ligner en stor bolle, og nutellaen er skjult indeni. Så skal den hæve igen i 20 min. Og derefter skal den foldes, søg eventuelt på youtube efter “nutellastjerne” så kommer der en masse frem man kan følge. Pensl med æg eller mælk og bag den i 15 min ved 180 grader. Den må gerne være blød i det når man tager den ud, ellers bliver den hurtig tør og kedelig. Enkelt, nemt og smager helt fantastisk ! 🍫🍫

 

//TeamPanduro

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kompression - Vores holdning ??