Nordic race - Høvelte ??

Weekend i kbh ❤?❤

Weekend og weekend, vi havde nærmere en lille uge i Kbh. Vi skulle til bade dyrsløbet og til Nordic. Så vi valgte at bruge et par dage ekstra, for hyggens skyld. Vi boede ved en kamerat vi har fået igennem ocr sporten. 💀

Vi havde planlagt rigtig mange ting vi gerne ville, man opdager ofte mærkelige spisesteder eller oplevelser man gerne vil prøve, og det er typisk altid i København de ligger, derfor skulle tiden udnyttes!

Den første ting vi gerne ville, var et spisested. Vi har fulgt med på deres Instagram, og det så bare så lækkert ud, vi ville gerne på Grød og spise morgenmad. Den 24. september 2011 åbnede verdens første grødbar på Jægersborggade i hjertet af Nørrebro, København. Målet var simpelt: at redefinere grødbegrebet og vise verden at grød kan være lækkert, delikat og alsidigt. Og den opgave må man sige at de har klaret til punkt og prikke! Man kunne vælge mellem alt slags topping, og deres havregrød er ikke klistret og ulækker, men lækker og delikat. Er man i Kbh skal det altså prøves, det er det værd! 🍓🍓 GRØD har tre butikker i København ? moderskibet i Jægersborggade, lillebroren i Torvehallerne og det nyeste skud på grødstammen er butikken i Guldbergsgade. Der er selvfølgelig topping efter årstidens udvalg, men uanset hvad man er til, er der helt sikkert noget man kan lide.

Vi skulle også prøve en klatrepark, og nu tænker i sikkert at der er da klatreparker mange steder i Danmark, men v havde fået et gavekort af mor og far, tl netop denne park, og det skulle også udnyttes. Go Monkey ligger 15 minutter fra Københavns centrum, så det er nogenlunde centralt. Man klatre med udstyr på, og man gennemgår et lynkursus så man ikke kommer til skade, Derudover er der forskellige sværhedsgrader af baner man kan prøve. En klatrebane er wire-rute med diverse forhindringer/aktiviteter spændt ud mellem en række trætoppe. Så man kommer højt op. Hos GoMonkey har hver klatrebane en farve, der bestemmer sværhedsgraden.

Lyse Grøn: Meget let klatre-bane med korte svævebaner

Mørke Grøn: Let klatre-bane men hvor det begynder at svinge lidt mere.

Blå: Middel klatre-bane med længere svævebaner og balancen kommer på en prøve

Rød: Svær klatre-bane med længere svævebaner og ondt i armene.

Sort: Udspringsbanen med fritflad fra 14 meters højde.

Svævebaner:  17 stk.

 

Vi brugte næsten 4 timer derude, og måtte da også opgive midt på den sidste bane, da man simpelthen var træt i hele kroppen. Men det var en fantastisk oplevelse, meget udfordrende når man har højdeskræk, men nøj hvor var det fedt! 🙈🙊🙉

Sidste ting der skulle prøves (udover løbende), var et trænings center hvor der er indendørs OCR bane. Trænings centeret lå i Dyssegård, Søborg hovedgade, og ejes af FitnessWorld. Vi legede egentlig lidt for os selv, og pludselig står der en personlig træner og hjælper os med tips og tricks til de forskellige forhindringer man nu kan udsættes for. Han hjalp os i 3 timer helt gratis, så folk kan faktisk være søde, på den forkert side af broen. 😂 Vi fik lært at rulle ned af et net, tage armgang hurtigere, kravle helt op i loftet på den nemmeste måde nogensinde og sidst men ikke mindst, lærte vi at lave flying monkey! SÅ FED EN DAG!

Stemningsbilleder kan ses her:

14087613_10209896906197861_1683074351_o

Vi tager gerne en uge mere i København en anden gang, der er så meget spændende og nyt at give sig til!

//TeamPanduro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nordic race - Høvelte ??