2 piger & 2 badedyr ????

Verdens hårdeste pælesidningskonkurrence ❄️⭐️?

Hvis det ikke lige er til at se, så elsker vi udfordringer af enhver slags ! Derfor valgte Christina også og tilmelde sig “verdens hårdeste pælesidningskonkurrence” i Juelsminde. Selvom det lyder som en tosset konkurrence (og også er det) så kræver den mere end man lige regner med. Det er helt bestemt noget andet end bare og sidde på en pæl i 4 dage, som jeg regnede med det bare var. Man blev presset både fysisk og psykisk.

image

Hvem vil ikke gerne tjene mange penge uden at flytte sig, få toilet, mad og drikke bragt til sig, blive set af cirka 30.000 mennesker – og møde masser af nye mennesker. Det vil deltagerne til den traditionsrige pælesidningskonkurrence ved Fest i Hvalen. I år var alle fire pæle besat, pæl 1 Christina (mig), pæl 2 Glenn, pæl 3 Amalie og pæl 4 Jacob. 3 af deltagerne gennemførte de 96 timers ophold i Juelsminde Havn. Bedriften udløste en præmie på ca 45.000 kr som vi 3 vindere delte.

image

Pælsesidnings konkurrencen i Juelsminde er den eneste i verden, hvor der er lagt op til, at deltagerne skal sidde 96 timer på en pæl uden overhovedet at få lov til at forlade den uden ryglæn eller andet. Hvilket var sindssygt hårdt, man tænker ikke lige over at der er folk der kigger og tager billeder konstant, også når man skal tisse !

Første nat blæste det så meget at vi alle blev søsyge og første deltager måtte give op. Vi forstod ham allesammen godt, da det var vanvittig koldt og sidde midt ude i ingenting. Heldigvis blev de 3 sidste nætter lettere, da vinden lagde sig og det derfor blev varmere, men stadig umuligt at sove.

image

Allerede efter de første to dage begyndte vi at blive en smule bims, vi så ting der ikke var der og længere SMS beskeder var umulige og skrive da man med sikkerhed fik skrevet noget volapyk uden man selv var klar over det.

Hver eneste dag kom der flere tusind mennesker forbi, og om aftenen var der fest. Derfor var dagene ikke de værste da vi havde lidt underholdning. Udover fulde mennesker havde vi også underholdning som;

“Hval fangst” er en disciplin hvor de gæster der vil kunne hoppe i havnen og fange små badedyr, hvert badedyr udløste en kande øl eller en stor is.

Søsætning” Et af de populære indslag i Fest I Hvalen er ?Søsætningen? Lokale firmaer melder sig til at deltage. De bygger en flyder, der skal rutsche ned i havnen fra en rampe på kajen. Dernæst skal flyderen forsøge at holde sig oven vande og nå ud til en ringklokke i havnebassinet. Ombord er udklædte deltagere, men hvad de enkelte firmaer finder på, er altid spændende. Efterfølgende stemmer folk på den mest kreative båd og man vinder også for hurtigste båd.

Pudekamp” gik ud på at forskellige deltagere (stort set kun frivillige som hjalp til i fest i hvalen, folk som kommer meget på haven og tidligere pælesiddere) skulle stå på en rampe med en pind med en pude på, det galt så om at få skubbet modstanderen i vandet. I år vandt Anders som er tidligere pælesidder vinder og nu speaker til fest i hvalen.

image

Efter de 96 timer på pinden var knæ og røv rimelig ødelagt. Første dag skulle vi lave gymnastik 1 gang, anden dag 2 gange, tredje dag 4 gange og sidste dag 4 gange. Gymnastikken kunne bestå i at stå på 1 ben oppe på pælen, gå rundt uden og holde ved eller andre lignende ting, som var sindssygt svære efter benene begyndte og gøre ondt.

Da timerne var overstået søndag kl 17, fik vi endelig lov at hoppe i vandet og svømme til land, selv det var en udfordring da benene gjorde ondt. Værst var at komme på land og gå, da alt gyngede og benene ikke fungerede helt optimalt. Men jeg overlede og er nu en oplevelse rigere, gør det dog aldrig nogensinde igen 😉

image image

 

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

2 piger & 2 badedyr ????