Mandagens træning ????

De lange løb 2017 ? ♡

Vores løbe år, for i år er allerede godt igang, og også færdig planlagt. Vi har ikke rigtig udfordret os selv i år, vi har tilføjet nye løb til programmet, fx rulleskøjte marathon i Berlin, men udover det er vi ikke rigtig presset i år. Derfor har vi allerede sat os tre nye mål til næste år, der kræver træning og dedikation for at kunne gennemføre, og som helt sikkert skal presse os til grænsen. 😂

Det første mål for næste år, er Coast2coast. I år ville vi også gerne have været med, men billetterne blev revet væk, inden vi overhovedet kunne nå at overveje om vi skulle deltage! Og hvad er Coast2Coast så, BDO Coast2Coast er et oplevelsesløb, hvor det som sådan ikke gælder om at komme først, men derimod at have en god nat sammen med et hav af glade motionister. Løbet skydes i gang på årets korteste nat, når solen går ned i Vesterhavet. BDO Coast2Coast starter fra Skallerup Seaside Resort, herefter har man natten til at krydse Vendsyssel, for så at se solen stå op i Kattergat på Palmestranden ved Frederikshavn kl. 04:16. Der er flere forskellige muligheder for at deltage i BDO Coast2Coast, så man behøver ikke kun at løbe:

Run  
Bike & Run
MTB
Rulleski / Rulleskøjter
Landevejscykler

Fælles for alle distancerne er, at ruten er fyldt med spændende og fyldte depoter med alt godt til ganen. Løbet afsluttes med et stort fælles morgenbord i et kæmpe telt på Palmestranden ved Frederikshavn.

Vi vil gerne med på Bike & Run, og gerne 65 kilometer, det betyder at vi skal skiftes til at cykle og løbe, og vi skal derfor være i form til at løbe en smule langt.

6ed939a4e49da4d25d5950b65239b3cf

Vores andet mål næste år er enten at gennemføre Berlin marathon eller copenhagen marathon, vi skal hvertfald en gang i vores liv prøve at gennemføre et helt marathon. Begge løb er store løb, så der er fest i gaderne når man løber og fyldt med både løbe glade mennesker og tilskuere. Vores kroppe plejer at være helt ødelagt efter et halvmarathon, så et helt marathon bliver nok kun en engangs fornøjelse og det skal derfor være en stor begivenhed.

blog-small-14

Sidste udfordring for året 2017 er Nordisk extrem marathon i Silkeborg. Nordisk Extrem Maraton er et stortslået todages ?bjergløb?, hvor deltagerne skal finde en række poster og dyster i Silkeborgegnens smukke natur. Deltagerne løber i seks forskellige klasser på distancer fra 21 til 70 km. I to af klasserne overnatter deltagerne undervejs ude i terrænet. Vi skal selvfølgelig prøve kræfter med en distance imellem, en der er hård men ikke så hård at vi ikke kan gennemføre. Vi tænkte på at gennemføre X50 – 2×25 km i fugleflugt. Det er en mellemsvær orientering på kort i målestok 1:25.000. De fleste poster står på veje, stier eller ved tydelige terrængenstande; søbred, stor bakke e.lign., men der vil også være enkelte poster ved mindre kurvedetaljer i terrænet. Det vil ofte være et valg, om man skal løbe en lidt længere vej på de store stier mellem posterne, eller om man skal løbe en mere direkte vej gennem terrænet. Man skal have relativ gode orienteringskundskaber for at gennemføre denne distance. For personer der har løbet længere distancer, ½- og helmaraton og som vil prøve kræfter med terrænet. Vindertid ca. 8,5 timer (samlet over 2 dage). Eftersom vi er pisse dårlige til at orientere os og finde vej, regner vi med at danne et team af 5 personer, så vi kan lave en fælles oplevelse.

0014

2017 bliver et fantastik og krævende løbeår, med mange nye udfordringer i stedet for at vi udelukkende løber halv marathon og ocr løb. Det bliver så godt at prøve kræfter med nye ting.

//TeamPanduro

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mandagens træning ????