Pasta kødsovs ? på den sunde måde
Idag fik vi vild lyst til pasta kødsovs! Men retten er jo ikke ligefrem særlig sund, derfor lavede vi Pasta kødsovs 🍝 på den sunde måde!
Det er faktisk ofte at vi får lyst til pasta og kødsovs, men man bliver bare tung mæt, og føler sig tyk flere dage efter, derfor har vi prøvet os frem, til denne lækre opskrift. Man kan slet ikke smage forskel! Denne kommer hvertfald rimelig tæt på almindelig pasta kødsovs.
Du skal bruge:
5 Gulerødder
1 håndfuld Hvid kål
1 pose organic soyabean spaghetti
Skør gulerødder i fine strimler, og gør det samme med kålen, få det til at passe med formen på pastaen. Kog grøntsager i 15 minutter og pastaen i 3, vupti sund pasta, med grøntsager, uden gluten!
Til sovsen skal du bruge:
500gram Oksekød, hakket. Gerne med lavest fedtprocent.
200 gram løg
2 fed hvidløg
1 tsk oregano
Salt
Peber
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpure
hjemmelavet chili olie til stegning af kødet
Hak løg og hvidløg, Kom olie i en gryde, Hæld først løgene heri. Lad dem blive gennemsigtige. Kom dernæst hvidløgene i. Svits kort af. Kom så kødet i og lade det brune.
Tilsæt de hakkede tomater sammen med oregano og salt og peber. Lad koge 1-2 min.
Tilsæt så tomatpure og voila ! kødsovs !
Chili olien er lave med chili flager og frisk hjemme dyrket chili, blandet sammen med olie og stået i en uges tid. Det smager så lækkert i wok retter og kødsovs.
Det er et alternativ vi sagtens kan leve med, frem for at spise sig tyk i pasta. Man kan slet ikke smage at pastaen er lavet af grøntsager og soyabønner, er i skeptiske burde i tage at prøve det, i bliver overasket over hvor lækkert det er! Vi kom selvfølgelig lidt ketchup og parmesan ost på toppen, helt kedeligt skal det jo ikke være. 😉
Man kan købe alle ingredienserne i Bilka, pastaen står sammen med de varer der er gluten frie OG ved den almindelige pasta.
//TeamPanduro
Ingen kommentarer endnu