Brændenælde smoothie ??

Onsdagens lækre træning ?

Kroppene er næsten ovenpå igen efter weekendens strabadser, så lidt træning idag skulle der til.
Det er efterhånden ved at være længe siden vi har lagt i “den gode ende” til OCR løbene, altså i den ende hvor man kan kvalificere sig til VM. Da vi lå i den ende, kunne man slet ikke kvalificere sig, så og sidde og følge med på diverse sociale medier omkring alle vores OCR venner som har kvalificeret sig til VM er lidt en blandet følelse, vi er super stolte men på den anden side også misundelige og har en lidt øv følelse i kroppen over ikke og kunne være med grundet diverse skader. Men det giver også blod på tanden til at fortsætte og give den mere gas med træningen så vi forhåbentlig kan komme til at ligge der igen 💪🏼
Derfor var det intet mindre end fantastisk at der var cardio og høj puls på programmet idag.

Opvarming:
5 min løb eller 5 min row hvis man var skadet.
Herefter forskellige opvarmnings øvelser, primært med fokus på hofter.

Skills:
Idag stop den på sumo deadlift High pull med vægtstang. Instruktøren brugte super lang tid på at forklare os omkring øvelsen og tage hver bevægelse slavisk så alle kunne lave den så perfekt som muligt.

Pre WOD:
Pulsen skulle lige lidt op og ringe inden WOD idag, så vi skulle selvfølgelig lege en af vores crossfit ynglings lege, nemlig PINDELEG !
Det er hvor vi alle står i rundkreds med en pind i hånden også siger den kære instruktør “højre” eller “venstre” og hvis en misser en pind får alle mand straf, det er som regel i form af lækre burpees eller lignende. Ikke for at prale, men det er selvfølgelig aldrig hos os pinden falder til jorden 😉

WOD:
Puls på programmet 👌🏼
4 RFT
15 sumo deadlift High pull
200 m løb i højt tempo
15 burpees

Dagens træning blev afsluttet med 400 m let løb omkring bygningen.
En lækker, lækker træning for idag 💦

image

//TeamPanduro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Brændenælde smoothie ??